Meer dan 50% van de schade aan tablets wordt veroorzaakt door kinderen

Direct verzekeren Next

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Je zal het altijd zien. Net op het moment dat je je telefoon het hardst nodig hebt, gaat hij kapot. Het toestel glipt bijvoorbeeld uit je handen en voor je het weet is het glas van je mooie iPhone of nieuwe Samsung gebarsten. Of erger nog, hij ligt compleet uit elkaar. Dat zijn de momenten dat je het nut van het verzekeren van je telefoon ineens gaat inzien. Ditmaal helaas net iets te laat. Ook als je tijdens een dagje shoppen of een avondje stappen opeens merkt dat je smartphone gestolen is, wens je dat je een telefoonverzekering had afgesloten. Bij SmartPhonePolis kun je een WERTGARANTIE telefoon verzekering afsluiten en deze optioneel aanvullen met een diefstaldekking.

Wij lappen je verzekerde telefoon in no-time weer op!

Om je te behoeden voor de hoge reparatiekosten bij defecten (en vervangingskosten bij diefstal), biedt SmartPhonePolis een voordelige en gedegen telefoonverzekering aan die je al deze zorgen uit handen neemt. Gaat er iets mis met het apparaat, dan regelen wij dat er een razendsnelle reparatie op touw wordt gezet. Wij werken samen met professionele partners die gespecialiseerd zijn in reparaties aan zowel smartphones en tablets als laptops. Zij lappen je mobieltje in no-time weer op.

De SmartPhonePolis wordt verzorgd door de grote Europese verzekeraar WERTGARANTIE AG die behoort tot de succesvolle Wertgarantie GROUP en bekend staat om de extra zekerheid die zij bieden náást de wettelijke- en fabrieksgarantie. Door je telefoon te verzekeren bij Smartphonepolis is je toestel dan ook in goede handen.

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om je telefoon te verzekeren op het moment dat je een nieuw toestel in gebruik neemt. Maar ook als je jouw smartphone al een tijdje geleden hebt aangeschaft, kun je voor het toestel alsnog een WERTGARANTIE AG telefoon verzekering afsluiten. De enige voorwaarde is in het laatstgenoemde geval wel dat het apparaat niet langer dan een jaar geleden gekocht mag zijn. Ditzelfde geldt ook voor onze tabletverzekeringen. Wil je dus je iPad of Samsung Galaxy Tab verzekeren? Zorg dan dat je er op tijd bij bent!

Gaat jouw toestel gedurende de verzekeringsperiode kapot, dan zorgt SmartPhonePolis ervoor dat je deze kosteloos kunt laten repareren in het filiaal van een reparatiepunt dat het dichts bij jouw woonplaats is gevestigd. Dat betekent dus niet dat je je toestel dagen of misschien zelfs weken achtereen kwijt bent.

Houd je je toestel altijd goed in het vizier en wil je daarom bij het aangaan van een telefoonverzekering geen premie betalen voor verlies of diefstal? Geen probleem! In dat geval passen we jouw verzekeringspolis daarop aan. Een aanpassing is ook mogelijk voor eenieder die een telefoon verzekeren wil en daarbij het eigen risico bij voorbaat wil afkopen. Kortom, volop flexibiliteit om op het gebied van een telefoon verzekering helemaal aan jouw wensen tegemoet te kunnen komen. Sluit dus snel een verzekering voor je telefoon af voordat je spijt krijgt dat je dat niet gedaan hebt!

Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close