Sluit direct jouw Apple iPhone verzekering af

3 redenen om je Apple Iphone te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom uw Apple iPhone verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Bij SmartPhonePolis kun je niet alleen je iPhone verzekeren, maar ook al je andere mobiele Apple apparaten, waaronder de iPad en de MacBook. Het toestel mag alleen niet ouder zijn dan een jaar of een aankoopprijs van meer dan 1.000 euro hebben. Zoek je een verzekering voor je Apple iPhone, iPad of MacBook en voldoet je apparaat aan deze voorwaarden? Sluit dan een polis bij ons af!

Je iPhone verzekeren bij Apple kan ook in de vorm van AppleCare+. Hoewel je daarbij dezelfde prijskwaliteitverhouding zou verwachten als bij je telefoon, is niets minder waar. Zonder er al teveel woorden aan vuil te maken, kunnen we stellen dat AppleCare+ een bijzonder hoog eigen risico in rekening brengt per voorval. Dit is voor de iPhone 5c, 5s, 6 en 6 Plus namelijk 69 euro. Voor de iPhone 6s en 6s Plus bedraagt het eigen risico met schadevoorval zelfs 99 euro. Bovendien dien je in plaats van een milde maandelijkse premie in één keer een smak geld te betalen.

Wij bieden je in ruil voor een scherp maandtarief vergoeding van reparatiekosten bij defecten veroorzaakt door de veelvoorkomende vormen van schade. Kies je ervoor je iPhone te verzekeren bij SmartPhonePolis in plaats van Apple, dan kun je rekenen op onze hulp bij valschade, water-/vochtschade, onjuist gebruik, brand/blikseminslag, overspanning en bedieningsfouten.

Bovendien kun je bij SmartPhonePolis voor een klein beetje extra een diefstaldekking afsluiten en zelfs je eigen risico afkopen. Kies je wel voor een eigen risico, dan betaal je per schadegeval een eigen risico ter hoogte van slechts 50 euro. Een stuk minder dan bij AppleCare+ dus. Is sprake van onherstelbare schade of raakt de telefoon verloren (in dat laatste geval moet je wel een diefstaldekking hebben afgesloten), dan zorgen wij voor een vervangend toestel. Uiteraard eentje van hetzelfde type en dezelfde kwaliteit! Kortom, SmartPhonePolis is de beste verzekering voor je Apple iPhone!

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close