Sluit direct jouw iPhone 5S verzekering af

  • Verzekeren tot een jaar na aankoop
  • Direct online afsluiten
  • Uitgebreide dekking
Looptijd

Vanaf € 8.49 per maand

Direct verzekeren Next
  • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
  • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
  • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je Iphone 5s te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom uw iPhone verzekeren bij SmartPhonePolis?

hi

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Een verzekering voor je iPhone 5s zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over hoge reparatiekosten of het aanschaffen van een nieuw apparaat na schade of diefstal. SmartPhonePolis laat je met een gerust hart genieten van je geliefde mobiele Apple apparaten, waaronder ook de iPad en de MacBook, zonder angst voor de veelvoorkomende gevallen van smartphonepech. Denk daarbij aan vochtschade als gevolg van een omgestoten drankje of een barst in je scherm veroorzaakt door een simpele onhandige manoeuvre. Je iPhone 5s verzekeren is een verstandige keuze voor iedereen die liever geen onnodige risico’s neemt en bij smartphonepech niet diep in de buidel wil of kan tasten.

De smartphone met een gerust hart gebruiken

Ons dagelijks functioneren wordt steeds meer beïnvloedt door onze smartphones, zoals de iPhone 5s. Verzekeren van het apparaatje is dan ook vaak verstandig, zodat je bij smartphonepech nooit lang zonder komt te zitten. Een stevig smartphonehoesje kan al veel klein leed aan het apparaat voorkomen, maar een dikke beschermlaag om je prachtige iPhone 5s kan de telefoon al gauw verpesten. Dankzij onze verzekering kun je elk iPhone 5s hoesje gebruiken dat je maar wilt; bij pech rekenen wij de reparatie- of vervangingskosten af. Je kunt je Apple telefoon dankzij onze polis dus met een gerust hart gebruiken.

iPhone 5s verzekeren om nooit zonder te zitten.

Vroeger gebruikten we een telefoon vooral om constant in contact te blijven met familie, vrienden, collega’s en klanten. Tegenwoordig worden smartphones als de iPhone 5s ook voor andere dagelijkse zaken gebruikt, zoals het versturen van e-mails, het bijhouden van een agenda en het maken van notities. Zowel privé als zakelijk maakt de smartphone ons leven een stuk makkelijker.

Het nadeel van een telefoon van Apple is helaas de prijs. Het is dan ook enorm balen als er iets met jouw toestel is gebeurd. Alleen al om die reden is de iPhone 5s het verzekeren waard, zodat bij defecten of diefstal te verzekering je in no-time uit de brand helpt.

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om een iPhone 5S verzekering te sluiten. Wanneer jij jouw iPhone laat vallen, draai je in dat geval niet zelf op voor de reparatiekosten. Vooral de reparatiekosten van een schermvervanging zijn vaak prijzig. Dan is het fijn als deze schade gewoon gedekt is. Wanneer je ervoor kiest jouw iPhone 5s te verzekeren bij SmartPhonePolis, ben je voor alle schade gedekt.

Een passende telefoonverzekering voor je iPhone 5s

Een telefoonverzekering voor je smartphone hoeft niet duur te zijn. Bij SmartPhonePolis kan je jouw verzekering geheel aanpassen aan jouw behoeften. Zo kan je je iPhone 5s ook dekken tegen diefstal door kleine extra premie per maand te betalen. In principe is er in het geval van schade of diefstal sprake van een eigen bijdrage van €50,-. Dit eigen risico kun je echter afkopen. Welke vorm je ook kiest, een verzekering voor je iPhone 5s blijkt op termijn vaak goedkoper te zijn dan zelf de reparatiekosten bij schade of defecten te betalen, laat staan het aanschaffen van een nieuw apparaat na diefstal.

Bij SmartPhonePolis kan je elke iPhone 5s verzekeren die nog geen jaar oud is. iPhones die al een keer gerepareerd zijn kunnen ook alsnog verzekerd worden. De voorwaarde blijft wel dat de smartphone nog geen jaar oud mag zijn. Heb je de nieuwere iPhone 6 of iPhone 6 Plus, dan kun je natuurlijk ook bij SmartPhonePolis terecht voor jouw verzekering. Sluit hem snel af op de website.

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close