Direct je iPhone 6 Plus verzekeren

  • Verzekeren tot een jaar na aankoop
  • Direct online afsluiten
  • Uitgebreide dekking
Looptijd

Vanaf € 8.49 per maand

Direct verzekeren Next
  • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
  • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
  • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je Iphone 6 Plus te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom uw iPhone verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

De iPhone 6 Plus verzekeren tegen smartphonepech is een verstandige keuze. Het uitmuntende design in combinatie met het grote scherm maakt de 6+ een uiterst aantrekkelijke smartphone. Met 5,5 inch is het scherm een stukje groter dan zijn broertje, de 4,7-inch iPhone 6. Zo’n groot scherm is natuurlijk erg handig, maar betekent ook dat er sneller wat mis kan gaan en dat de reparatiekosten hoger zullen uitvallen. Om over vervanging nog maar te zwijgen…

De beste verzekering voor je iPhone 6 Plus

Onze verzekering voor de iPhone 6 Plus biedt je bescherming tegen onverwachts hoge kosten, mocht er onverhoopt een ongelukje gebeuren. Een reparatie aan een dergelijke nieuwe smartphone kan immers flink in de papieren lopen. Bij SmartPhonePolis je iPhone 6 Plus te verzekeren is dan een verstandige keuze.

Voor een klein bedrag per maand ben je gedekt tegen veelvoorkomende defecten, zoals vocht- en valschade. Optioneel kun je voor een klein beetje extra zelfs een diefstaldekking afsluiten. Je kunt bij ons bovendien het eigen risico afkopen, waardoor je nooit meer zelf bij hoeft te lappen.

Wij laten uiteraard helemaal aan jou over welke risico’s je zelf wilt lopen en tegen welke je beschermd wilt zijn. Wat je wel alvast kunnen vertellen, is dat wanneer je onze SmartPhonePolis gaat vergelijken met andere iPhone 6 plus verzekeringen, wij als het gaat om de prijskwaliteitverhouding als beste uit de test zullen komen. Niet alleen de prijs is immers van belang, maar vooral wat je ervoor terugkrijgt.

Een nieuwe iPhone 6 Plus verzekeren wordt steeds populairder onder consumenten. Een nieuw apparaat kost al gauw €749, dus je moet er ook niet aan denken dat er wat met jouw geliefde smartphone kan gebeuren. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de iPhone-bezitters hun toestel wel een keer laat vallen. Ontzettend balen! Vooral omdat schermreparaties de duurste herstelwerkzaamheden zijn. Een iPhone 6+ polis zorgt ervoor dat jouw toestel verzekert is tegen alle vormen van schade.

Naast schade, kun je een iPhone 6+ ook verzekeren tegen diefstal. Door het betalen van een extra premie is jouw toestel ook gedekt tegen ontvreemding. Naast diefstaldekking en reparatie van schade, kun je er ook voor kiezen om je eigen risico af te kopen. De enige voorwaarde die SmartPhonePolis stelt, is dat het betreffende toestel jonger dan een jaar is. Zolang aan deze voorwaarde is voldaan kan zelfs een toestel dat al eens gerepareerd is verzekert worden.

Voor een passende iPhone 6 Plus polis moet je bij SmartPhonePolis zijn. Natuurlijk kun je ook bij SmartPhonePolis terecht als je jouw reguliere iPhone 6 of iPhone 5s wil verzekeren. Ook andere merken mobiele telefoons, tablets (als de iPad) en laptops kunnen worden beschermd.

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close