SmartPhonePolis Logo

Sluit nu je iPhone SE (2020) verzekering af

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 Redenen om je iPhone SE (2020) te verzekeren

Waarom verzekeren tegen diefstal?

Waarom je iPhone SE (2020) verzekeren bij SmartPhonePolis?

 • Valschade ValschadeVan gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal DiefstalJe kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof en inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op een zichtbare plaats) is je toestel verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen Antenne- en WLAN-problemenWanneer je Apple iPhone SE (2020) geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem Brand & BliksemBrand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade WaterschadeOf het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of je laat je telefoon per ongeluk in het zwembad vallen. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade Display schadeDode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt wanneer ze het iPhone display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & elektronische defecten Alle mechanische & elektronische defectenOok de gecompliceerde onderdelen in je iPhone zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan - zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten Touchscreen defectenDefecte touchscreens zijn ook gedekt. Je iPhone functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten Je kunt het toestel niet meer aanzetten?Ook gedekt: je iPhone gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm Vorst & StormDe gevoelige elektronische onderdelen zijn niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen Beschadigde dock connector aansluitingenWanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten

Wat zeggen klanten over ons?

» Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen. «

Hans (Den Bosch)

» Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis. «

Marijke (Rotterdam)

» Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. «

Thomas (Rehenen)

» Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd. «

Liesbeth (Amstelveen)

Verzeker je iPhone SE (2020) bij Smart Phone Polis

Wanneer je net je iPhone SE (2020) hebt aangeschaft, is het zeker een verstandig idee deze direct te verzekeren. Het is een dure telefoon met ook nog eens ontzettend hoge reparatiekosten, en dit zijn uitgaven die je liever vermijdt. Het paradepaardje van Apple bevat weer een hoop nieuwe technologie, die natuurlijk ook weer vatbaar zijn voor beschadigingen en defecten.

De iPhone SE (2020) is nog dunner dan zijn voorganger, wat het risico op valschade verhoogt. Hij glijdt gemakkelijk uit je hand, en een schermreparatie is nu eenmaal niet goedkoop. Ook diefstal behoort tot de mogelijkheden, want wie wil er nou niet zo’n mooi, duur toestel? Natuurlijk ben je ook met een oudere smartphone van harte welkom bij Smartphonepolis, of met een telefoon die via een abonnement is verkregen. Andere Apple apparaten als iPad’s en Mac Books kunnen uiteraard ook verzekerd worden.

Verzeker je iPhone SE (2020) nu het nog niet te laat is, een ongeluk zit in een klein hoekje en het zou zonde zijn om zelf voor de dure kosten van een reparatie of vervangend toestel op te draaien. Bij Smartphonepolis ben je aan het juiste adres voor een verzekering die aan al jouw wensen voldoet.

Stel je eigen iPhone SE (2020) verzekering samen

Je iPhone SE (2020) verzekeren tegen diefstal, of betaal je liever een lagere premie? Kies je voor een eigen risico van €50 of betaal je maandelijks liever een beetje meer? Dit zijn allemaal keuzes die jij zelf maakt, zodat je straks een verzekering afsluit die volledig aan jouw wensen voldoet. Veel consumenten kiezen er al voor om hun telefoon goed te verzekeren en onverwachte kosten voor te zijn, en dit is niet geheel onverstandig. Je moet er toch niet aan denken dat er iets met je geliefde, nieuwe telefoon gebeurt?

Je iPhone SE (2020) verzekeren tegen schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook al is de iPhone SE (2020) voorzien van een sterk scherm, een harde klap op straat overleeft hij maar zelden. Zelfs een hoesje biedt niet altijd voldoende bescherming. En als je helemaal pech hebt, is je geliefde telefoon helemaal stuk en is er geen leven meer in te krijgen. Hoe vervelend het ook is, een verzekering bij Smartphonepolis kan de pijn iets verzachten. Je draait in ieder geval niet zelf voor de kosten op, en dat is een fijn gevoel.

Met het verdwijnen van de AUX-ingang is de telefoon niet alleen platter geworden, maar ook beperkt waterdicht. Dit wil nog niet zeggen dat het niet alsnog mis kan gaan. Hou je je telefoon net iets te lang of diep onder water, dan begeeft hij het als nog. Wees deze schade voor en loop geen risico, kies voor een iPhone SE (2020) verzekering van Smartphonepolis.