Reviews

En wat zeggen onze klanten?

SNELLE REPARATIE

Hans (59), Den Bosch
Voor mijn werk ben ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Een week voordat ik onlangs op zakenreis zou gaan, heb ik m'n iPhone SE laten vallen. Direct gebeld met SmartPhonePolis en na vier dagen m'n toestel weer gerepareerd retour.

SNELLE SERVICE, BEDANKT SMARTPHONEPOLIS

Marijke (29), Rotterdam
Ik reis veel met het openbaar vervoer. Vorige week haalde ik bijna de bus niet, dus besloot ik een sprintje te trekken. Helaas viel m'n telefoon daarbij op straat. Het reparatiecentrum van SmartPhonePolis stelde al vrij snel vast dat het niet meer te repareren was. Ik kreeg snel een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade was geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis.

Top regeling bij SmartPhonePolis

Liesbeth (33), Amstelveen
Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom!
Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en direct een afspraak gemaakt bij een reparatiepunt. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeftd. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis.

Superservice van SmartPhonePolis

Thomas (34), Haarlem
Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold.
Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via SmartPhonePolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice.

GEEN PROBLEEM, SCHADE VOLLEDIG VERGOED

Danieke (19), Drachten
Ik bezoek vrijwel alle grote festivals. Pinkpop, De Zwarte Cross, Lowlands, noem maar op. Voor het podium gaat het er vaak heftig aan toe. Vorig jaar juli weer stevig aan de gang, valt m'n Samsung S7 op de grond en ging er ook nog iemand bovenop staan. Gevolg; een kapot scherm. Direct gebeld met SmartPhonePolis. De schade werd volledig gedekt. Ik hoefde niets te betalen, dat werd door SmartPhonePolis geregeld.

Geen gedoe, direct geregeld

Simone (27), Maastricht
Maandenlang geoefend voor de Ladiesrun in Rotterdam t.b.v. Pink Ribbon. Een dag voor de grote dag houdt m’n smartphone ermee op. Ik dacht dat de accu leeg was en heb ‘m opgeladen. Weer aangezet, maar helemaal niks.
Gelijk een afspraak voor reparatie gemaakt. De dock-connector bleek kapot te zijn. Een dure reparatie, maar ik hoefde niks te betalen. Het was gedekt op mijn SmartPhonePolis verzekering.

Top geregeld. Dankjewel SmartPhonePolis

Martin (56), Heemstede
Ik was genomineerd voor de Ice Bucket Challenge. Op het grote moment, ik kreeg een emmer water over me uitgestort, kon ik me wel voor m’n kop slaan. Mobiele telefoon nog in m’n borstzakje...
De schade direct online via SmartPhonePolis.nl gemeld. Het toestel opgestuurd, maar helaas niet meer te repareren. Twee dagen later werd keurig een ander toestel bezord. Dankjewel SmartPhonePolis.

Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close