Samsung Galaxy S4 verzekeren

Waarom uw Samsung verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Het verzekeren van je Samsung Galaxy S4 is geen overbodige luxe gezien de kans op defecten of diefstal. Uiteraard is ook de waarde van het apparaat een reden om het te verzekeren. Reparatiekosten lopen immers al snel in de papieren, om nog maar te zwijgen van vervanging na onherstelbare schade of ontvreemding. Een Samsung Galaxy S4 verzekering biedt uitkomst, waarbij het niet uitmaakt of je toestel nieuw of al een tijdje in gebruik is. Je kunt bij ons tot een jaar na afsluiten van je abonnement of de aankoop van een los toestel een polis afsluiten!

Een verzekering voor je Samsung Galaxy S4 is de oplossing

De Samsung Galaxy behoort tot de meest populaire toestellen van het moment. Smartphones als de S4 hebben echter ook een hoge aanschafprijs. Des te vervelender is het als je mobiele telefoon beschadigd raakt of gestolen wordt. Met een verzekering voor je Samsung Galaxy S4 voorkom je hoge kosten als gevolg van beeldschermbreuk, waterschade, defecten door onjuist gebruik en ga zo maar door.

Er kan immers plotseling zomaar wat gebeuren, waardoor je smartphone onbruikbaar raakt of simpelweg nergens meer te bekennen is. Je Samsung Galaxy S4 kan uit je handen vallen, ergens tegenaan stoten of vernield worden door een onbekend persoon. Het toestel kan vallen in een plas water of doordrenkt raken met koffie na een onhandige beweging. De schade ervan kan herstelbaar zijn, maar kan je ook noodzaken nieuw toestel te zoeken.

Blijf mobiel en kies ervoor je Samsung Galaxy S4 te verzekeren. Je zit dankzij SmartPhonePolis nooit meer (lang) zonder je favoriete smartphone. Wij hebben door heel Nederland reparatiepunten om je smartphone direct en snel te repareren, mocht deze onverhoopt kapot gaan. Zelfs na een reparatie bij een van onze partners, kun je een verzekering afsluiten, mits je Samsung Galaxy niet ouder dan één jaar is.

Aarzel niet langer en laat je Samsung verzekeren. Het is voordelig, geeft je een gerust gevoel en houdt je altijd bereikbaar. Je kan bij SmartPhonePolis terecht voor het verzekeren alle nieuwe Samsung modellen. Zo kun je bij ons natuurlijk de Samsung S6 verzekeren.

Waarom zou je je Samsung Galaxy S4 verzekeren? Nou, simpelweg omdat deze hightech smartphones niet goedkoop zijn in aanschaf en al snel schade oplopen. Als je mobiele toestel om wat voor reden dan ook beschadigd raakt of weg is, ben je duur uit met een noodzakelijke reparatie of de aanschaf van een nieuw toestel.

Een optie tot diefstalverzekering is bij onze Samsung Galaxy S4 verzekering dan ook mogelijk, evenals het afkopen van het eigen risico van €50. Koop je het eigen risico af, dan hoef je bij smartphonepech nooit meer zelf in de buidel te tasten. Kies je voor een eigen risico, dan resulteert dat uiteraard in een nóg aantrekkelijkere maandelijkse premie!

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close