SmartPhonePolis Logo

Samsung Galaxy S7 verzekeren

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 Redenen om je Samsung S7 te verzekeren

Waarom verzekeren tegen diefstal?

Waarom je Samsung telefoon verzekeren bij SmartPhonePolis?

 • Valschade ValschadeVan gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal DiefstalJe kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof en inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op een zichtbare plaats) is je toestel verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen Antenne- en WLAN-problemenWanneer je Samsung S7 telefoon geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem Brand & BliksemBrand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade WaterschadeOf het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of je laat je telefoon per ongeluk in het zwembad vallen. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade Display schadeDode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt wanneer ze het Samsung S7 display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & elektronische defecten Alle mechanische & elektronische defectenOok de gecompliceerde onderdelen in je Samsung zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan - zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten Touchscreen defectenDefecte touchscreens zijn ook gedekt. Je Samsung S7 functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten Je kunt het toestel niet meer aanzetten?Ook gedekt: je Samsung S7 gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm Vorst & StormDe gevoelige elektronische onderdelen zijn niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen Beschadigde dock connector aansluitingenWanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten
Samsung Galaxy S7 verzekeren

De Samsung Galaxy S7 is het nieuwste, en zeker niet het minste, toestel van Samsung. Het is een dure telefoon die je het liefst zo goed mogelijk beschermt tegen beschadigingen. De Samsung S7 heeft een mooi groot scherm van maar liefst 5,1 inch, waardoor je je films onderweg scherper bekijkt dan ooit. Helaas brengt dit grote scherm ook gevaren met zich mee, hij is namelijk erg gevoelig voor bijvoorbeeld valschade. En hoe zonde is het als je gloednieuwe telefoon per ongeluk op de straatstenen belandt met een gebroken scherm? Wees dit voor, en verzeker je Samsung Galaxy S7 voordelig bij Smartphonepolis.

Verzeker je Samsung Galaxy S7 tegen diefstal

Een gestolen telefoon kan iedereen overkomen. Je let even niet op, en ineens is je telefoon verdwenen. Dit zijn geen leuke dingen, maar gelukkig is er een oplossing voor: verzeker je Samsung Galaxy S7 bij Smartphonepolis. Tegen een iets hogere premie ben je er zeker van dat je niet zelf voor de kosten van een vervangend toestel opdraait, en dat is een geruststellende gedachte. Tevens is de keuze van een eigen risico ook volledig aan jou. Je hebt bij ons de keuze tussen een eigen risico van €50, waarbij je een lagere premie betaalt. Of je kiest voor een hoger maandbedrag zodat je zelf niets hoeft te betalen bij schade of diefstal.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Met de dunne smartphones van nu, waaronder dus ook de Samsung Galaxy S7, glijdt je telefoon gemakkelijk uit je hand of broekzak. Schade is dan niet te vermijden. Je telefoon verzekeren hoeft niet duur te zijn, al vanaf €5,49 heb je je telefoon verzekert bij Smartphonepolis. Natuurlijk hoeft dit niet het nieuwste model zoals de Samsung Galaxy S7 te zijn, maar is je oudere toestel ook gewoon welkom. Daarnaast kan je bij ons ook je tablet of laptop verzekeren, zodat je helemaal goed zit.