Sluit direct jouw iPhone 5 verzekering af

3 redenen om je Iphone 5 te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom uw iPhone verzekeren bij SmartPhonePolis?

hi

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Door je iPhone 5 te verzekeren voorkom je kopzorgen op het moment dat er iets met je smartphone gebeurt. Maak je geen zorgen over hoge reparatiekosten of het vervangen van het apparaat na onherstelbare diefstal of diefstal. Dankzij SmartPhonePolis kun je optimaal genieten van je Apple device en beschik je na smartphonepech in no-time weer over je toestel!

Telefoonverzekering iPhone 5 geen overbodige luxe

Een ongeluk zit in een hoekje, waarmee het geen overbodige luxe is om een telefoonverzekering voor je iPhone 5 af te sluiten. Denk aan vochtschade als gevolg van een omgestoten drankje of een barst in je scherm veroorzaakt door een simpele valpartij. Je iPhone 5 verzekeren is een verstandige keuze voor iedereen die liever geen onnodige risico’s neemt en bij smartphonepech niet diep in de buidel wil of kan tasten.

Iedereen wil zijn dure iPhone 5 natuurlijk met een gerust kan kunnen gebruiken en zich geen zorgen hoeven maken over schade of diefstal. Onze verzekering voor de iPhone 5 zorgt ervoor dat je bij schade nooit lang zonder toestel zit. Na opsturen is het apparaat vaak al binnen een werkweek bij je terug. Ga je (op afspraak) langs bij een filiaal van onze professionele reparatiepartners, dan repareren zij de telefoon terwijl je wacht.

iPhone 5 verzekering is onmisbaar, net als de telefoon

Ons dagelijks functioneren, zowel werk als privé, wordt steeds meer beïnvloedt door smartphones als de iPhone 5. Verzekeren van het apparaatje is dan ook verstandig, zodat je bij smartphonepech nooit lang zonder komt te zitten. Hoewel een stevig smartphonehoesje al veel klein leed aan het apparaat kan voorkomen, kan zo’n dikke beschermlaag het prachtige design al gauw verpesten. Door je iPhone 5 te verzekeren kun je elk hoesje gebruiken dat je maar wilt; bij pech rekenen wij de reparatie- of vervangingskosten af. Je kunt je Apple telefoon dankzij onze polis dus met een gerust hart gebruiken.

Je kunt bij ons ook een telefoonverzekering tegen diefstal van je iPhone 5 afsluiten in ruil voor een iets hogere premie. In geval van schade of diefstal is bij ons sprake van een eigen bijdrage van slechts 50 euro. Dit eigen risico kun je echter afkopen, zodat je nooit meer zelf de knip hoeft te trekken. Heb je de nieuwere iPhone 6, iPhone 6 Plus of een nog recenter model, dan kun je natuurlijk ook bij SmartPhonePolis terecht voor jouw verzekering!

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close