SmartPhonePolis Logo

Je Galaxy Tab goed verzekerd!

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 Redenen om je Galaxy Tab te verzekeren

Waarom verzekeren tegen diefstal?

Waarom je Samsung tablet verzekeren bij SmartPhonePolis?

 • Valschade ValschadeVan gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal DiefstalJe kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof en inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op een zichtbare plaats) is je toestel verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen Antenne- en WLAN-problemenWanneer je Samsung tablet geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem Brand & BliksemBrand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade WaterschadeOf het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of je laat je tablet per ongeluk in het zwembad vallen. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade Display schadeDode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt wanneer ze het mobiel display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & elektronische defecten Alle mechanische & elektronische defectenOok de gecompliceerde onderdelen in je tablet zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan - zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten Touchscreen defectenDefecte touchscreens zijn ook gedekt. Je Samsung tablet functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten Je kunt het toestel niet meer aanzetten?Ook gedekt: je Samsung tablet gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm Vorst & StormDe gevoelige elektronische onderdelen zijn niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen Beschadigde dock connector aansluitingenWanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten
Samsung tablet verzekeren

Een Samsung tablet valt tegenwoordig niet meer weg te denken uit de huiskamers en kantoorruimten. Het is het perfecte apparaat om met elkaar te communiceren, muziek en video’s te luisteren en te bekijken, documenten te bewerken en games te spelen. Vanwege het intensieve dagelijkse gebruik, neemt de kans op beschadigingen toe. Kies daarom voor een Samsung tablet verzekering. Je Galaxy tab hoeft niet eens helemaal nieuw te zijn. Je kunt bij SmartPhonePolis een Samsung tablet verzekering afsluiten tot een jaar na aankoop van je mobiele device.

Wees altijd gedekt en laat je Galaxy tab verzekeren

Een krachtige Galaxy tab kost vele honderden euro’s. Dat is een hoop geld. Een Samsung tablet is zo populair, dat deze vaak van hand tot hand gaat. Het risico op vallen is daarbij constant aanwezig. Het repareren van een barst in het scherm is vaak een dure gebeurtenis. Meestal is het dan voordeliger om een nieuwe Galaxy tab aan te schaffen. Met een Samsung tablet verzekering van SmartPhonePolis dek je dit risico af. Je kunt je tablet door heel Nederland laten repareren bij een van de reparatiepunten. Door afkoop van je eigen risico, loop je ook niet tegen extra kosten op.

Je Samsung tablet verzekeren na een reparatie

Onze Samsung tablet verzekering dekt vele risico’s af. Niet alleen schade door vallen, botsen en stoten, maar ook schade door vloeistoffen, brand, implosie en kortsluiting. Tegen een gering meerbedrag kan ook een diefstalverzekering worden afgesloten. Dat is geen overbodige luxe, want Galaxy tabs zijn bijzonder populair bij het inbrekersgilde. Het verzekeren van een Samsung tablet is altijd veel voordeliger dan een reparatie aan een beschadigde tablet of een gestolen tablet. De verzekering op maat van SmartPhonePolis kan de noodzakelijke reparatie of diefstal compenseren. Onze service strekt zover, dat je je Samsung tablet ook na een reparatie bij een van onze partners kunt verzekeren, onder voorwaarde dat deze maximaal één jaar oud is.

SmartPhonePolis neemt zorgen uit handen

Wacht niet langer en sluit vandaag nog je voordelige Samsung tablet verzekering af.