Je tablet verzekeren

  • Verzekeren tot een jaar na aankoop
  • Direct online afsluiten
  • Uitgebreide dekking
Looptijd

Vanaf € 5.49 per maand

Direct verzekeren Next
  • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
  • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
  • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je tablet te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom je tablet verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Net als voor een smartphone, is een tablet verzekering geen overbodige luxe gezien de risico’s waaraan je je apparaat elke dag weer blootstelt. Val-, stoot- of waterschade komt vaker en sneller voor dat je denkt. Helaas kom je daar pas achter wanneer het kwaad al is geschied. Overweeg je het verzekeren van je tablet? Je bent nog niet te laat om een SmartPhonePolis aan te vragen wanneer jouw Samsung Galaxy Tab, iPad of andere tablet niet ouder is dan één jaar.

Verzekeren tablet verstandig om meerdere redenen

Je tablet verzekeren is verstandig om meerdere redenen. De belangrijkste is nou eenmaal de grote kans op een flinke barst in je scherm als gevolg van valschade. Een reparatie kan dan aardig in de papieren lopen, om nog maar te zwijgen van een onherstelbaar beschadigde tablet.

De kans op vallen is echter niet het enige risico dat je tablet loopt. Ook het oplopen van vochtschade is voorstelbaar als je je bedenkt hoe vaak je je tablet omringt met een kop koffie, glas water of de regenachtige buitenlucht. Je hoort het al, een tablet verzekering is beslist geen overbodige luxe en voorkomt hoge reparatie- en vervangingskosten.

Wellicht heb je bij de aanschaf van het apparaat nooit nagedacht over verzekering van de tablet. Maar nu je er eenmaal een hebt, is het waarschijnlijk een onmisbaar gebruiksvoorwerp geworden in je leven. Om nooit meer zonder te hoeven zitten, kun je bij ons tot een jaar na aankoop nog je tablet voorzien van een polis. Mocht je je tablet in het eerste jaar al eens ter reparatie hebben aangeboden bij een reparatiepunt, dan is het bij SmartPhonePolis nog steeds mogelijk om een verzekering af te sluiten.

Tablets zijn gewilde objecten voor criminelen en worden vaak gestolen. Standaardverzekeringen dekken vaak niet alle gevallen van diefstal. Daarom kun je bij ons voor je tablet afzonderlijk een verzekering tegen diefstal afsluiten. Is je tablet kwijt en denk je dat deze gestolen is, dan staan wij als verzekering voor je klaar en kun je rekenen op vervanging. Doe uiterlijk 48 uur na het incident aangifte van diefstal met roof of inbraak. Geef ons een korte beschrijving van wat er is gebeurd en een kopie van het proces-verbaal. De rest regelen wij!

SmartPhonePolis neemt zorgen uit handen

Om compleet zorgeloos met je iPad door het leven te gaan, kun je je risico afkopen. Met de complete verzekering van SmartPhonePolis hoef je je geen zorgen te maken als er iets gebeurt met het apparaat. Hij wordt zonder bijbetaling gerepareerd of vervangen. Wij zijn overigens door heel Nederland vertegenwoordigd door erkende reparateurs om je tablet te laten repareren.

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close