SmartPhonePolis Logo

Je tablet verzekeren

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je tablet te verzekeren

Waarom verzekeren tegen diefstal?

Waarom je tablet verzekeren bij SmartPhonePolis?

 • Valschade ValschadeVan gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal DiefstalJe kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof en inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op een zichtbare plaats) is je toestel verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen Antenne- en WLAN-problemenWanneer je tablet geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem Brand & BliksemBrand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade WaterschadeOf het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of je laat je telefoon per ongeluk in het zwembad vallen. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade Display schadeDode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt wanneer ze het mobiel display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & elektronische defecten Alle mechanische & elektronische defectenOok de gecompliceerde onderdelen in je tablet zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan - zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten Touchscreen defectenDefecte touchscreens zijn ook gedekt. Je tablet functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten Je kunt het toestel niet meer aanzetten?Ook gedekt: je tablet gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm Vorst & StormDe gevoelige elektronische onderdelen zijn niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen Beschadigde dock connector aansluitingenWanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten
Tablet verzekering: je bent nog niet te laat!

Net als voor een smartphone, is een tablet verzekering geen overbodige luxe gezien de risico’s waaraan je je apparaat elke dag weer blootstelt. Val-, stoot- of waterschade komt vaker en sneller voor dat je denkt. Helaas kom je daar pas achter wanneer het kwaad al is geschied. Overweeg je het verzekeren van je tablet? Je bent nog niet te laat om een SmartPhonePolis aan te vragen wanneer jouw Samsung Galaxy Tab, iPad of andere tablet niet ouder is dan één jaar.

VERZEKEREN TABLET VERSTANDIG OM MEERDERE REDENEN

Je tablet verzekeren is verstandig om meerdere redenen. De belangrijkste is nou eenmaal de grote kans op een flinke barst in je scherm als gevolg van valschade. Een reparatie kan dan aardig in de papieren lopen, om nog maar te zwijgen van een onherstelbaar beschadigde tablet.

De kans op vallen is echter niet het enige risico dat je tablet loopt. Ook het oplopen van vochtschade is voorstelbaar als je je bedenkt hoe vaak je je tablet omringt met een kop koffie, glas water of de regenachtige buitenlucht. Je hoort het al, een tablet verzekering is beslist geen overbodige luxe en voorkomt hoge reparatie- en vervangingskosten.

Nog tot één jaar na aankoop je tablet verzekeren

Wellicht heb je bij de aanschaf van het apparaat nooit nagedacht over verzekering van de tablet. Maar nu je er eenmaal een hebt, is het waarschijnlijk een onmisbaar gebruiksvoorwerp geworden in je leven. Om nooit meer zonder te hoeven zitten, kun je bij ons tot een jaar na aankoop nog je tablet voorzien van een polis. Mocht je je tablet in het eerste jaar al eens ter reparatie hebben aangeboden bij een reparatiepunt, dan is het bij SmartPhonePolis nog steeds mogelijk om een verzekering af te sluiten.

Met diefstal verzekering tablet volledig gedekt

Tablets zijn gewilde objecten voor criminelen en worden vaak gestolen. Standaardverzekeringen dekken vaak niet alle gevallen van diefstal. Daarom kun je bij ons voor je tablet afzonderlijk een verzekering tegen diefstal afsluiten. Is je tablet gestolen, dan staan wij als verzekering voor je klaar en kun je rekenen op de kostenovername voor een gelijkwaardig vervangend toestel. Doe uiterlijk 48 uur na het incident aangifte van diefstal met roof of inbraak. Geef ons een korte beschrijving van wat er is gebeurd en een kopie van het proces-verbaal. De rest regelen wij!

SmartPhonePolis neemt zorgen uit handen

Met de complete verzekering van SmartPhonePolis hoef je je geen zorgen te maken als er iets gebeurt met het apparaat. Hij wordt gerepareerd of vervangen. Wij zijn overigens door heel Nederland vertegenwoordigd door erkende reparateurs om je tablet te laten repareren.