iPhone verzekeren?

  • Verzekeren tot een jaar na aankoop
  • Direct online afsluiten
  • Uitgebreide dekking
Looptijd

Vanaf € 10.99 per maand

Direct verzekeren Next
  • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
  • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
  • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je Iphone te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom je iPhone verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

De iPhone combineert state-of-the-art technologie met een uniek ontwerp. Als consument moet je er wat dieper voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat: een prachtige, razendsnelle en bovenal uiterst gebruiksvriendelijke telefoon. Veel mensen prefereren het besturingssysteem iOS dan ook boven Android en verkiezen het design van de iPhone boven dat van andere prominente merken als Samsung en Sony. Eén ding hebben alle (dure) smartphones gemeen: ze lopen in no-time schade op en zijn aantrekkelijk voor dieven. Je Apple iPhone verzekeren is daarom geen overbodige luxe.

Net als de telefoon, komt de verzekering voor de iPhone met een prijs. In ruil voor een maandelijkse premie zorgt SmartPhonePolis ervoor dat je tegen bepaalde risico’s gedekt bent. Voor degenen die ervoor kiezen géén iPhone verzekering af te sluiten, zijn de kosten daarvoor vaak de belangrijkste reden. De smartphone zelf is immers al duur genoeg, niet?

Daar zit een kern vaak van waarheid in, ware het niet dat zonder een gedegen polis de reparatiekosten bij schade flink in de papieren kunnen lopen. Om nog maar te zwijgen over de vervangingskosten onherstelbare schade of diefstal. In ruil voor een klein maandbedrag hoef je je dankzij een Apple iPhone verzekering geen zorgen te maken over schade en defecten.

Sluit je onze aanvullende diefstaldekking af dan ben je ook tegen die risico’s ingedekt. Kies je ervoor om je iPhone te verzekeren en het eigen risico af te kopen, dan hoef je nooit meer de knip te trekken bij de hiervoor geschetste problemen gedurende de looptijd van de polis.

Het gebeurt iedere iPhone-bezitter wel een keer in z’n leven; in een onhandig moment klettert je geliefde Apple toestel op de grond. In het gunstigste geval is alleen het scherm beschadigd, maar met een beetje pech wil je telefoon helemaal niet meer aan. Dit is maar één voorbeeld van de vele manieren waarop je smartphone beschadigd kan raken, om nog maar te zwijgen over diefstal.

Een gedegen iPhone verzekering neemt je de kosten van reparatie uit handen en zorgt ervoor dat je in no-time weer over je onmisbare apparaatje kan beschikken. Wij van SmartPhonePolis werken samen met reparatiepunten, dit zijn professioneel opererende reparatiebedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het oplappen van smartphones, tablets en laptops. Voorkom onverwacht hoge reparatie- of vervangingskosten door je Apple iPhone te verzekeren bij SmartPhonePolis.nl.

iPhone kapot? Verzekeren biedt uitkomst!

Bij ons is het zeer eenvoudig om jouw iPhone te laten verzekeren. Zelfs als je het in eerste instantie niet nodig vindt of er niet aan denkt, hoeft het geen punt te zijn om later alsnog een telefoonverzekering voor jouw iPhone af te sluiten. Tot na één jaar na het afsluiten van je abonnement of de aankoop van het toestel is het mogelijk om een je apparaat aan te melden voor een SmartPhonePolis!

Vaak moet het eerst een keer fout gaan voordat men overweegt een SmartPhonePolis af te sluiten. Helaas is het dan al te laat: eenmaal gerepareerd is het niet meer mogelijk om de iPhone te verzekeren. Bij ons is het echter geen probleem om een verzekering voor je iPhone af te sluiten als hij al eens bij een van onze partners gerepareerd is, mits de telefoon minder dan een jaar oud is.

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close