SmartPhonePolis Logo

iPhone verzekeren?

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 Redenen om je iPhone te verzekeren

Waarom verzekeren tegen diefstal?

Waarom je iPhone verzekeren bij SmartPhonePolis?

 • Valschade ValschadeVan gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal DiefstalJe kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof en inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op een zichtbare plaats) is je toestel verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen Antenne- en WLAN-problemenWanneer je Apple iPhone geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem Brand & BliksemBrand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade WaterschadeOf het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of je laat je telefoon per ongeluk in het zwembad vallen. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade Display schadeDode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt wanneer ze het iPhone display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & elektronische defecten Alle mechanische & elektronische defectenOok de gecompliceerde onderdelen in je iPhone zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan - zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten Touchscreen defectenDefecte touchscreens zijn ook gedekt. Je iPhone functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten Je kunt het toestel niet meer aanzetten?Ook gedekt: je iPhone gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm Vorst & StormDe gevoelige elektronische onderdelen zijn niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen Beschadigde dock connector aansluitingenWanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten
Je Apple iPhone verzekeren?

De iPhone combineert state-of-the-art technologie met een uniek ontwerp. Als consument moet je er wat dieper voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat: een prachtige, razendsnelle en bovenal uiterst gebruiksvriendelijke telefoon. Veel mensen prefereren het besturingssysteem iOS dan ook boven Android en verkiezen het design van de iPhone boven dat van andere prominente merken als Samsung en Sony. Eén ding hebben alle (dure) smartphones gemeen: ze lopen in no-time schade op en zijn aantrekkelijk voor dieven. Je Apple iPhone verzekeren is daarom geen overbodige luxe.

Waarom een iPhone verzekering afsluiten?

Net als de telefoon, komt de verzekering voor de iPhone met een prijs. In ruil voor een maandelijkse premie zorgt SmartPhonePolis ervoor dat je tegen bepaalde risico’s gedekt bent. Voor degenen die ervoor kiezen géén iPhone verzekering af te sluiten, zijn de kosten daarvoor vaak de belangrijkste reden. De smartphone zelf is immers al duur genoeg, niet?

Daar zit een kern vaak van waarheid in, ware het niet dat zonder een gedegen polis de reparatiekosten bij schade flink in de papieren kunnen lopen. Om nog maar te zwijgen over de vervangingskosten onherstelbare schade of diefstal. In ruil voor een klein maandbedrag hoef je je dankzij een Apple iPhone verzekering geen zorgen te maken over schade en defecten.

Sluit je onze aanvullende diefstaldekking af dan ben je ook tegen die risico’s ingedekt.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Het gebeurt iedere iPhone-bezitter wel een keer in z’n leven; in een onhandig moment klettert je geliefde Apple toestel op de grond. In het gunstigste geval is alleen het scherm beschadigd, maar met een beetje pech wil je telefoon helemaal niet meer aan. Dit is maar één voorbeeld van de vele manieren waarop je smartphone beschadigd kan raken, om nog maar te zwijgen over diefstal.

Een gedegen iPhone verzekering neemt je de kosten van reparatie uit handen en zorgt ervoor dat je in no-time weer over je onmisbare apparaatje kan beschikken. Wij van SmartPhonePolis werken samen met reparatiepunten, dit zijn professioneel opererende reparatiebedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het oplappen van smartphones, tablets en laptops. Voorkom onverwacht hoge reparatie- of vervangingskosten door je Apple iPhone te verzekeren bij SmartPhonePolis.nl.

IPHONE KAPOT? VERZEKEREN BIEDT UITKOMST!

Bij ons is het zeer eenvoudig om jouw iPhone te laten verzekeren. Zelfs als je het in eerste instantie niet nodig vindt of er niet aan denkt, hoeft het geen punt te zijn om later alsnog een telefoonverzekering voor jouw iPhone af te sluiten. Tot na één jaar na het afsluiten van je abonnement of de aankoop van het toestel is het mogelijk om een je apparaat aan te melden voor een SmartPhonePolis!

Vaak moet het eerst een keer fout gaan voordat men overweegt een SmartPhonePolis af te sluiten. Helaas is het dan al te laat: eenmaal gerepareerd is het niet meer mogelijk om de iPhone te verzekeren. Bij ons is het echter geen probleem om een verzekering voor je iPhone af te sluiten als hij al eens bij een van onze partners gerepareerd is, mits de telefoon minder dan een jaar oud is.