iPad verzekeren?

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking

Vanaf € 8.49 per maand

Looptijd


Direct verzekeren Next
 • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je Ipad te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom je iPad verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Je iPad verzekeren is verstandig om meerdere redenen. De belangrijkste is nou eenmaal de grote kans op defecten als gevolg van een valpartij. Heeft je iPad schermschade opgelopen, dan kan een reparatie aardig in de papieren lopen. Om nog maar te zwijgen van een onherstelbaar beschadigde tablet. Vallen is echter niet het enige risico. Ook vochtschade is niet ondenkbaar als je je bedenkt hoe vaak je je iPad omringt met bijvoorbeeld een kop koffie, glas water of de regenachtige buitenlucht. Je hoort het al, een iPad verzekering is beslist geen overbodige luxe en helpt hoge kosten te voorkomen.

Een verzekering voor je iPad geeft je een gerust gevoel. Het gevoel dat je beschermd bent tegen al het iPad-onheil dat je op hoge kosten kan jagen. Je tablet is immers een prijzig toestel. Een apparaat dat je dagelijks gebruikt en waar je waarschijnlijk moeilijk zonder kunt. Je ziet hem dan ook niet graag verloren gaan, door welke oorzaak dan ook.

Natuurlijk ben je zelf zuinig op je dure apparaat en zorg je ervoor dat er niets mis mee gaat. Maar je iPad verzekeren geeft je vanzelfsprekend zekerheid. Het gevoel dat je niet bang hoeft te zijn voor een ongelukje, wat nu eenmaal in een klein hoekje zit. Een pechgeval kan immers iedereen overkomen, maar met goede en betrouwbare verzekering hoef je je in ieder geval geen zorgen over de reparatiekosten.

Door je tablet bij SmartPhonePolis te verzekeren, ben je gedekt tegen situaties waar je vooraf niet op bedacht was en waar je niets aan kunt doen. Wij zorgen ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Bij schade of defecten zorgen wij dat je iPad in no-time weer gerepareerd bij je terug is. Onze partners werken razendsnel. Breng je je tablet langs in plaats van hem op te sturen, dan repareren zij het apparaat terwijl je wacht.

Kies de juiste iPad verzekering

Het is belangrijk om het verzekeren van je iPad te doen bij een gerenommeerde verzekeraar. Bij SmartPhonePolis weet je zeker dat je iPad in goede handen is. Verzekering van de tablets van Apple is namelijk één van onze specialiteiten. Wij weten precies welke elementen belangrijk zijn in een tabletverzekering. Bovendien hanteren bij een klantvriendelijke, lage premie en hebben onze verzekeringen een aantal belangrijke voordelen.

Onze verzekeringen voor de iPad zijn de beste die online zijn af te sluiten. Dit hebben wij onder meer te danken aan het volgende:

 • Snelle reparatie door onze partners. Stuur je beschadigde/defecte iPad op, dan is je tablet na gemiddeld 4 werkdagen na opsturen weer bij je terug.
 • Door heel Nederland reparatiepunten. Langsbrengen kan van je tablet bij een filiaal van onze reparatiepartners kan ook. Zij repareren je iPad terwijl je wacht en rekenen de kosten direct met ons af. Bij onherstelbare schade (of – indien afzonderlijk meeverzekerd – diefstal) krijg je van ons een apparaat van hetzelfde type en dezelfde kwaliteit.
 • Optie tot verzekering tegen diefstal. Het uitgangspunt is dat je zelf zorgt dat je iPad niet gestolen kan worden. Je bent voorzichtig en voorkomt dat het apparaat bijvoorbeeld onbeheerd ergens blijft liggen. Toch blijft er altijd een kans dat een dief je kostbare iPad in handen krijgt. Tegen dat risico kun je je indien wenst (optioneel) verzekeren. Een veilig gevoel én een goede dekking!
 • Het eigen risico is afkoopbaar. Geen zin in het betalen van een bedrag aan eigen risico bij reparatie of vervanging? Voor een aantrekkelijke extra premie kun je je eigen risico afkopen.
 • Ook na een reparatie is iPad verzekeren mogelijk. Na vakkundige reparatie door een van onze partners is het nog steeds mogelijk je tablet te verzekeren, mits het toestel niet ouder is dan één jaar.

Kortom, kies voor verzekering van je iPad door SmartPhonePolis! Ook je Apple telefoon, zoals de iPhone 5s, de iPhone 6 of de iPhone 6 Plus kun je eenvoudig meeverzekeren. Dat is een hele zorg minder. Wil je een smartphone van een ander merk verzekeren? Neem dan snel een kijkje elders op onze website, zoals bij de Samsung Galaxy S6. Wij verzekeren elke mobiele apparaat tegen een aantrekkelijke premie en een uitstekende dekking!

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close