SmartPhonePolis Logo

iPad verzekeren?

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 Redenen om je iPad te verzekeren

Waarom verzekeren tegen diefstal?

Waarom je iPad verzekeren bij SmartPhonePolis?

 • Valschade ValschadeVan gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal DiefstalJe kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof en inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op een zichtbare plaats) is je toestel verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen Antenne- en WLAN-problemenWanneer je Apple iPad geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem Brand & BliksemBrand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade WaterschadeOf het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of je laat je telefoon per ongeluk in het zwembad vallen. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade Display schadeDode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt wanneer ze het iPad display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & elektronische defecten Alle mechanische & elektronische defectenOok de gecompliceerde onderdelen in je iPad zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan - zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten Touchscreen defectenDefecte touchscreens zijn ook gedekt. Je iPad functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten Je kunt het toestel niet meer aanzetten?Ook gedekt: je iPad gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm Vorst & StormDe gevoelige elektronische onderdelen zijn niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen Beschadigde dock connector aansluitingenWanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten
iPad verzekeren om hoge kosten te voorkomen

Je iPad verzekeren is verstandig om meerdere redenen. De belangrijkste is nou eenmaal de grote kans op defecten als gevolg van een valpartij. Heeft je iPad schermschade opgelopen, dan kan een reparatie aardig in de papieren lopen. Om nog maar te zwijgen van een onherstelbaar beschadigde tablet. Vallen is echter niet het enige risico. Ook vochtschade is niet ondenkbaar als je je bedenkt hoe vaak je je iPad omringt met bijvoorbeeld een kop koffie, glas water of de regenachtige buitenlucht. Je hoort het al, een iPad verzekering is beslist geen overbodige luxe en helpt hoge kosten te voorkomen.

Met een gebroken iPad scherm ben je verder van huis

Een verzekering voor je iPad geeft je een gerust gevoel. Het gevoel dat je beschermd bent tegen al het iPad-onheil dat je op hoge kosten kan jagen. Je tablet is immers een prijzig toestel. Een apparaat dat je dagelijks gebruikt en waar je waarschijnlijk moeilijk zonder kunt. Je ziet hem dan ook niet graag verloren gaan, door welke oorzaak dan ook.

Natuurlijk ben je zelf zuinig op je dure apparaat en zorg je ervoor dat er niets mis mee gaat. Maar je iPad verzekeren geeft je vanzelfsprekend zekerheid. Het gevoel dat je niet bang hoeft te zijn voor een ongelukje, wat nu eenmaal in een klein hoekje zit. Een pechgeval kan immers iedereen overkomen, maar met goede en betrouwbare verzekering hoef je je in ieder geval geen zorgen over de reparatiekosten.

Door je tablet bij SmartPhonePolis te verzekeren, ben je gedekt tegen situaties waar je vooraf niet op bedacht was en waar je niets aan kunt doen. Wij zorgen ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Bij schade of defecten zorgen wij dat je iPad in no-time weer gerepareerd bij je terug is. Onze partners werken razendsnel. Breng je je tablet langs in plaats van hem op te sturen, dan repareren zij het apparaat terwijl je wacht.

Kies de juiste iPad verzekering
Het is belangrijk om het verzekeren van je iPad te doen bij een gerenommeerde verzekeraar. Bij SmartPhonePolis weet je zeker dat je iPad in goede handen is. Verzekering van de tablets van Apple is namelijk één van onze specialiteiten. Wij weten precies welke elementen belangrijk zijn in een tabletverzekering. Bovendien hanteren bij een klantvriendelijke, lage premie en hebben onze verzekeringen een aantal belangrijke voordelen.

Voordelen van je iPad verzekeren bij SmartPhonePolis

Onze verzekeringen voor de iPad zijn de beste die online zijn af te sluiten. Dit hebben wij onder meer te danken aan het volgende:

 • Snelle reparatie door onze partners. Stuur je beschadigde/defecte iPad op, dan is je tablet na gemiddeld 4 werkdagen na opsturen weer bij je terug.
 • Door heel Nederland reparatiepunten. Langsbrengen kan van je tablet bij een filiaal van onze reparatiepartners kan ook. Zij repareren je iPad terwijl je wacht en rekenen de kosten direct met ons af. Bij onherstelbare schade (of – indien afzonderlijk meeverzekerd – diefstal) krijg je van ons een apparaat van hetzelfde type en dezelfde kwaliteit.
 • Optie tot verzekering tegen diefstal. Het uitgangspunt is dat je zelf zorgt dat je iPad niet gestolen kan worden. Je bent voorzichtig en voorkomt dat het apparaat bijvoorbeeld onbeheerd ergens blijft liggen. Toch blijft er altijd een kans dat een dief je kostbare iPad in handen krijgt. Tegen dat risico kun je je indien wenst (optioneel) verzekeren. Een veilig gevoel én een goede dekking!
 • Het eigen risico is afkoopbaar. Geen zin in het betalen van een bedrag aan eigen risico bij reparatie of vervanging? Voor een aantrekkelijke extra premie kun je je eigen risico afkopen.
 • Ook na een reparatie is iPad verzekeren mogelijk. Na vakkundige reparatie door een van onze partners is het nog steeds mogelijk je tablet te verzekeren, mits het toestel niet ouder is dan één jaar.

Kortom, kies voor verzekering van je iPad door SmartPhonePolis! Ook je Apple telefoon, zoals de iPhone XS, de iPhone XR of de iPhone X kun je eenvoudig meeverzekeren. Dat is een hele zorg minder. Wil je een smartphone van een ander merk verzekeren? Neem dan snel een kijkje elders op onze website, zoals bij de Samsung Galaxy S6. Wij verzekeren elke mobiele apparaat tegen een aantrekkelijke premie en een uitstekende dekking!