Samsung verzekeren?

  • Verzekeren tot een jaar na aankoop
  • Direct online afsluiten
  • Uitgebreide dekking

Vanaf € 8.99 per maand

Looptijd


Direct verzekeren Next
  • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
  • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je Samsung galaxy te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom uw Samsung verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer uw product

1 Selecteer uw product

2. Vul uw gegevens in

2 Vul uw gegevens in

3. Sluit uw verzekering direct online af

3 Sluit uw verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"ITijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Samsung behoort tot de meest populaire merken voor smartphones, tablets en andere mobiele apparaten. Voor het hoogwaardige design en het gebruiksgemak van de nieuwere toestellen betaal je vaak een hoge prijs. Des te vervelender is het als je geliefde mobieltje beschadigd raakt of gestolen wordt. Je Samsung verzekeren tegen dergelijk leed biedt de oplossing, maar is het kwaad al geschied, dan ben je helaas al te laat. Bij SmartPhonePolis kun je nog tot een jaar na aankoop voor je Samsung een verzekering afsluiten.

Er zijn verscheidene manieren waarop je Samsung defecten kan oplopen, zoals beeldschermbreuk of waterschade. Je Samsung kan uit je handen vallen, ergens tegenaan stoten of vernield worden door een onbekend persoon. Of misschien valt deze in een plas of valt er koffie overheen. Daarnaast kan het apparaat altijd uit je zak worden gegrist of op een andere manier worden gestolen. Kortom, er altijd plotseling iets gebeuren, waardoor je smartphone stukgaat of kwijtraakt. Met een Samsung verzekering voorkom je de hoge kosten van een reparatie of vervanging van je toestel. De diefstalverzekering is bij onze Samsung verzekering optioneel af te sluiten.

Kies je ervoor om een Samsung verzekering af te sluiten, dan zit je nooit meer (lang) zonder je favoriete mobiele apparaat van je favoriete elektronicamerk. Of dit nu de Galaxy S5, de Samsung Galaxy S6, een nieuwer model of een tablet of laptop is, de Samsung polis kan voor al deze apparaten afgesloten worden. Onze reparatiepartners hebben door heel Nederland reparatiepunten om je smartphone direct te repareren als deze onverhoopt kapot gaat. Aarzel niet langer en laat je Samsung verzekeren. Het is voordelig, geeft je een gerust gevoel en houdt je altijd en overal bereikbaar!

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wilt u verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close