Je HTC goed verzekerd!

  • Verzekeren tot een jaar na aankoop
  • Direct online afsluiten
  • Uitgebreide dekking

Vanaf € 8.49 per maand

Looptijd


Direct verzekeren Next
  • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
  • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
  • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je HTC te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom je HTC verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Een HTC verzekering voor je favoriete smartphone is geen overbodige gezien de grote kans op schade en de hoge aanschafprijs van het apparaat. De telefoons van HTC staan bekend om hun fraaie design, gebruiksvriendelijke interface en snelheid. Daar betaal je uiteraard voor. Je moet er dan ook niet aan denken dat er iets gebeurt met je HTC. Verzekering van het toestel helpt snel je uit de brand als er waterschade optreedt, wanneer er een barst in je scherm zit na een valpartij of bij defecten door andere veelvoorkomende vormen van smartphonepech!

De reparatiekosten na schade kunnen behoorlijk in de papieren lopen. Een HTC verzekering bij SmartPhonePolis biedt in geval van schade of (indien afzonderlijk afgesloten) diefstal uitkomst. Bij ons is je HTC toestel verzekert tegen beschadiging door vallen, vocht, brand, kortsluiting, overbelasting of een bedieningsfout.

Een reparatie kost vaak veel geld en indien je toestel niet meer te repareren is, ben je nog verder van huis. Door vroegtijdig je HTC te voorzien van een polis, voorkom je deze problemen. Een verzekering bij SmartPhonePolis vergoedt de schade aan je toestel. Bovendien kun je bij ons afzonderlijk een diefstaldekking afsluiten en je eigen risico afkopen. Zo hoef je nooit meer zelf bij te lappen en kun je met een gerust hart je dure telefoon gebruiken.

Een HTC verzekering afsluiten is niet duur en op termijn voordeliger dan zelf de reparatie(s) betalen of je toestel vervangen. Om je HTC bij SmartPhonePolis te verzekeren hoeft je toestel niet nieuw te zijn, zolang je het maar niet ouder dan een jaar is.

Wanneer je smartphone stukgaat kan je deze laten repareren bij een van onze reparatiepunten. Je HTC wordt dan snel en vakkundig gerepareerd. Na reparatie door een van onze partners kan je – indien je nog geen polis hebt – alsnog een HTC verzekering afsluiten, mits je toestel uiteraard niet ouder dan een jaar is.

Wil je ook een verzekering voor je smartphone afsluiten? Regel dit simpel en snel online bij SmartPhonePolis en profiteer van eerlijke en voordelige verzekering. Bij ons kun, je naast je HTC, natuurlijk ook een telefoon van een ander merk verzekeren, zoals een iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia of LG.

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close