SmartPhonePolis Logo

Onze oplossingen

Valschade

Is je mobile device onverhoopt gevallen, ben je ergens tegenaan gestoten en is je scherm kapot? Wij zorgen voor professionele reparatie met authentieke onderdelen, waardoor je je telefoon weer als nieuw terugkrijgt. Onze partners zijn specialisten in het herstellen van mobile devices. Wij verzekeren alle bekende valschades.

Waterschade

Is er tijdens een festival een drankje over je mobile device gegaan of heeft je kind een glas water later vallen? Waterschade valt binnen de dekking en wij zullen er dus voor zorgen dat je een vervangend of gerepareerd toestel of een kostenovername voor een vervangend zult ontvangen. Nooit meer zonder smartphone met je SmartPhonePolis.

Touchscreen defect

Werkt je touchscreen niet meer? De telefoon gaat nog aan en uit, maar reageert niet op je aanrakingen? Dit zijn klassieke symptomen van een defect touchscreen. Wij zullen je touchscreen vervangen of herstellen. Deze handelingen vallen binnen onze verzekering.

Diefstal

Iedereen kan het een keer overkomen, een diefstal van je telefoon. Criminelen maakt het niets uit, maar het is ontzettend onhandig als je mobile device wordt gestolen. Denk aan alle gegevens, contacten en bereikbaarheid die je in één keer kwijt bent. Je kunt je extra verzekeren tegen diefstal, zodat jij nooit lang zonder telefoon hoeft te zitten.

Direct verzekerd & geen extra kosten

Bij SmartPhonePolis zijn we duidelijk. Er komen geen extra, onvoorziene kosten. Wij werken transparant, professioneel en zorgen ervoor dat jij nooit lang zonder mobile device hoeft te zijn. Zodra je je verzekering afsluit, ben je tegen allerlei schades gedekt. Wacht dus niet langer en wees het ongeluk voor. Verzeker je mobile device via Smartphonepolis.