Huawei verzekeren?

  • Verzekeren tot een jaar na aankoop
  • Direct online afsluiten
  • Uitgebreide dekking

Vanaf € 8.49 per maand

Looptijd


Direct verzekeren Next
  • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
  • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
  • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je Huawei te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom uw Huawei verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Huawei is een Chinees merk opgericht in 1987. Op dit moment is Huawei een van de grootste spelers op het gebied van telecommunicatie en netwerkapparatuur. In 2012 bracht het de eerste smartphone op de Nederlandse markt. In de loop der jaren is de naamsbekendheid van het merk dusdanig gestegen dat Huawei in de top 5 staat van grootste fabrikanten, achter Apple en Samsung.

Er zijn momenteel verschillende Huawei toestellen op de markt, waaronder de P-, G- en Y-serie. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De toestellen uit de Mate-serie zitten qua grootte tussen een smartphone en een tablet in, dit maakt ze kwetsbaar voor valschade. Alle Huawei toestellen zijn van goede kwaliteit, maar schade is altijd zonde.

Smartphones zijn kwetsbare toestellen die een harde val op de straat vaak niet overleven. Ondanks dat de toestellen van Huawei vrij budget zijn, is het toch vervelend als je voor onkosten komt te staan. Je Huawei verzekeren is daarom de beste oplossing om met een goed gevoel op pad te gaan. Smartphonepolis verzekert je telefoon niet alleen tegen val- en stootschade, maar ook tegen waterschade. Diefstaldekking is voor een klein bedrag per maand extra ook mogelijk, zo weet je helemaal zeker dat je goed zit. De prijs van je verzekering bepaal je dus helemaal zelf.

Je kan er natuurlijk voor kiezen om je toestel te verzekeren via Huawei zelf, maar waarom meer betalen dan nodig? De garantie van Huawei gaat maar tot 3 maanden. Dus wanneer je smartphone een gebarsten scherm heeft, mag je dit na die 3 maanden alsnog uit je eigen zak betalen. Deze reparaties zijn niet goedkoop en komen vaak ook nog eens heel ongelegen. Het geld voor een reparatie geef je natuurlijk veel liever ergens anders aan uit. Dus, wil je niet voor verrassingen komen te staan? Verzeker dan je Huawei toestel bij Smartphonepolis en bepaal zelf je maandelijkse premie. Diefstaldekking en het eigen risico zijn optioneel. Voor een kleine meerprijs is je toestel ook verzekerd tegen diefstal en heb je geen eigen risico van 50 euro. Besluit je je smartphone pas later te verzekeren? Ook dit is mogelijk tot een jaar na aanschaf.

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close