SmartPhonePolis Logo

Huawei verzekeren?

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 Redenen om je Huawei te verzekeren

Waarom verzekeren tegen diefstal?

Waarom je Huawei verzekeren bij SmartPhonePolis?

 • Valschade ValschadeVan gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal DiefstalJe kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof en inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op een zichtbare plaats) is je toestel verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen Antenne- en WLAN-problemenWanneer je Huawei telefoon geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem Brand & BliksemBrand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade WaterschadeOf het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of je laat je telefoon per ongeluk in het zwembad vallen. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade Display schadeDode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt wanneer ze het Huwaei display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & elektronische defecten Alle mechanische & elektronische defectenOok de gecompliceerde onderdelen in je Huwaei zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan - zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten Touchscreen defectenDefecte touchscreens zijn ook gedekt. Je Huwaei functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten Je kunt het toestel niet meer aanzetten?Ook gedekt: je Huwaei gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm Vorst & StormDe gevoelige elektronische onderdelen zijn niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen Beschadigde dock connector aansluitingenWanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten
Je Huawei verzekeren

Huawei is een Chinees merk opgericht in 1987. Op dit moment is Huawei een van de grootste spelers op het gebied van telecommunicatie en netwerkapparatuur. In 2012 bracht het de eerste smartphone op de Nederlandse markt. In de loop der jaren is de naamsbekendheid van het merk dusdanig gestegen dat Huawei in de top 5 staat van grootste fabrikanten, achter Apple en Samsung.

Er zijn momenteel verschillende Huawei toestellen op de markt, waaronder de P-, G- en Y-serie. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De toestellen uit de Mate-serie zitten qua grootte tussen een smartphone en een tablet in, dit maakt ze kwetsbaar voor valschade. Alle Huawei toestellen zijn van goede kwaliteit, maar schade is altijd zonde.

Waarom een Huawei verzekering afsluiten?

Smartphones zijn kwetsbare toestellen die een harde val op de straat vaak niet overleven. Ondanks dat de toestellen van Huawei vrij voordelig zijn, is het toch vervelend als je voor onkosten komt te staan. Je Huawei verzekeren is daarom de beste oplossing om met een goed gevoel op pad te gaan. Smartphonepolis verzekert je telefoon niet alleen tegen val- en stootschade, maar ook tegen waterschade. Diefstaldekking is voor een klein bedrag per maand extra ook mogelijk, zo weet je helemaal zeker dat je goed zit. De prijs van je verzekering bepaal je dus helemaal zelf.

Je Huawei verzekeren bij Smartphonepolis

Je kan er natuurlijk voor kiezen om je toestel te verzekeren via Huawei zelf, maar waarom meer betalen dan nodig? De garantie van Huawei gaat maar tot 3 maanden. Dus wanneer je smartphone een gebarsten scherm heeft, mag je dit na die 3 maanden alsnog uit je eigen zak betalen. Deze reparaties zijn niet goedkoop en komen vaak ook nog eens heel ongelegen. Het geld voor een reparatie geef je natuurlijk veel liever ergens anders aan uit. Dus, wil je niet voor verrassingen komen te staan? Verzeker dan je Huawei toestel bij Smartphonepolis en bepaal zelf je maandelijkse premie. Diefstaldekking en het eigen risico zijn optioneel. Voor een kleine meerprijs is je toestel ook verzekerd tegen diefstal en heb je geen eigen risico van 50 euro. Besluit je je smartphone pas later te verzekeren? Ook dit is mogelijk tot een jaar na aanschaf.