Smartphone verzekeren?

  • Verzekeren tot een jaar na aankoop
  • Direct online afsluiten
  • Uitgebreide dekking
Looptijd

Vanaf € 5.49 per maand

Direct verzekeren Next
  • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
  • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
  • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je smartphone te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom je smartphone verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Met een verzekering voor je smartphone kun je jezelf veel geld en kopzorgen besparen. Je mobiele telefoon is immers een kostbaar bezit, zowel uitgedrukt in centen als in emotionele waarde. Je gebruikt je toestel dagelijks en moet er niet aan denken dat je hem dagenlang, laat staan voor altijd, zal moeten missen. Toch blijft een smartphone een kwetsbaar apparaat en is het niet ondenkbaar dat hij ooit eens (hard) zal vallen. Bovendien geldt; hoe duurder ze telefoon, des te aantrekkelijker deze is voor zakenrollers. Bij ons sluit je de beste smartphone verzekering af en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Heb je nog geen smartphone verzekering afgesloten en vraag je je af of je nog niet te laat bent? Bij ons kun je alsnog een polis afsluiten tot één jaar na het afsluiten van het abonnement of de aanschaf van het toestel. Zelfs wanneer je het toestel al eens hebt laten repareren bij een reparatiepunt, is een verzekering voor je smartphone nog steeds mogelijk. Daarbij geldt wederom de voorwaarde dat het toestel niet ouder dan een jaar mag zijn.

Opties bij de beste verzekering voor je smartphone

Je smartphone verzekeren kan bij ons ontzettend flexibel. Je kiest zelf welk risico je gedekt wilt hebben en welk risico je durft te lopen. Zo kun je er voor kiezen om het eigen risico af te kopen. In ruil voor een iets hogere premie hoef je dan bij schade zelf niet bij te betalen aan de reparatie. Daarnaast heb je de keuze om bij onze polis een diefstaldekking af te sluiten. Smartphones zijn immers gewild bij dieven. Als je telefoon gestolen wordt, heb je daar al genoeg narigheid van. Dan is het fijn om niet ook nog eens met de hoge kosten van vervanging geconfronteerd te worden.

Net als jij hopen wij van harte dat je smartphone niet kapot gaat. Mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan wil je natuurlijk dat hij zo snel mogelijk gerepareerd wordt. onze partners hebben reparatiepunten in heel Nederland waar ze kleine reparaties vaak al binnen 30 minuten voor je hebben uitgevoerd. Stuur je hem op, dan heb je gemiddeld genomen nog binnen een werkweek je smartphone terug. Met verzekering van SmartPhonePolis heb je daarbij geen omkijken naar de kosten, want dat handelen wij af. Dat is wel zo prettig.

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close