Je laptop verzekering!

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking

Vanaf € 5.49 per maand

Looptijd


Direct verzekeren Next
 • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Het afsluiten van een laptop verzekering zal voor de meeste mensen minder voor de hand liggen dan een smartphone- of tabletverzekering. Toch kan er met je nieuwe laptop net zo goed wat gebeuren. Denk daarbij valschade, waterschade, kortsluiting, overspanning en accudefecten. Ook diefstal met roof of inbraak is helaas niet uitgesloten. Bij SmartPhonePolis kan je nog tot twaalf maanden na aankoop je laptop verzekeren, mits de aanschafprijs niet hoger was dan 1.000 euro. Benieuwd wat onze notebookpolis precies inhoudt? Lees dan gauw verder!

Staar je niet blind op valschade

Verzekerbaar bij SmartPhonePolis zijn naast smartphones, tablets, camera’s en spelconsoles ook net- en notebooks. Aangezien laptop vaak wat minder snel valschade oploopt, wordt een verzekering vaak niet voor het apparaat afgesloten. Maar neem je je notebook vaak mee naar het werk, school of in je vrije tijd? Dan is de kans op een barst, breuk of onherstelbaar defect ineens een stuk groter. Maar staar je niet blind op valschade.

Ben jij namelijk iemand die weleens een kop koffie, mok thee of ander drankje naast zijn of haar laptop zet? Dan is de kans niet onmogelijk dat vroeg of laat die beker de verkeerde kant opvalt, vol over je toetsenbord heen! Ook als je het drankje vakkundig over je keyboard probeert te manoeuvreren, bestaat er altijd een kans dat er een druppel of meer op het toetsenbord valt, met alle gevolgen van dien. Een laptopverzekering biedt dan uitkomst

Het toetsenbord is bij de meeste notebooks open, waardoor die druppel in no-time kan doordringen tot de gevoelige delen van de laptop. Regelmatig een back-up maken is dan natuurlijk verstandig, maar raakt je laptop flink beschadigd of zelfs total loss, dan zou je willen dat je een verzekering voor je laptop had afgesloten.

Vergeet ook niet dat iemand anders je schade kan berokkenen. Iemand kan je laptop laten vallen, na uitlenen kwijtraken als gevolg van diefstal of het apparaat onjuist gebruiken waardoor defecten optreden. Op die momenten baal je flink wanneer je geen beroep kunt doen op een gedegen laptopverzekering.

Wat je onder meer kunt verwachten wanneer je ervoor kiest je laptop te verzekeren bij SmartPhonePolis, leggen we je graag even uit. Allereerst kun je rekenen op reparatie, en vergoeding van de kosten daarvan, in geval vernieling of beschadiging door:

 • Valschade
 • Water en vocht, met uitzondering van overstromingen (door leidingwater)
 • Accudefecten
 • Elektronische schade (kortsluiting, overspanning, inductie)
 • Implosie/explosie
 • Brand-/bliksemschade
 • Technische defecten
 • Vorstschade
 • Ondeskundig gebruik
 • Bedieningsfouten

Onze partners zorgen na opsturen dat je laptop in no-time weer vakkundig gerepareerd bij je terug is. Heb je een laptop verzekering en wil je je notebook nóg sneller gerepareerd hebben? Breng hem dan langs bij één van onze reparatiepunten. De kosten worden direct met ons afgerekend. Het enige dat je zelf hoeft bij te dragen, is een schappelijke eigen bijdrage van 50 euro per schadegeval. Dit eigen risico kun je indien gewenst gelukkig gewoon afkopen. Is je laptop onherstelbaar beschadigd geraakt of overstijgen de reparatiekosten de dagwaarde? In dat geval kun je rekenen op een vervangend notebook van hetzelfde type en dezelfde kwaliteit!

Dankzij aanvullende diefstalverzekering nooit lang zonder laptop

Wanneer je bij het afsluiten van onze laptop verzekering afzonderlijk een diefstalverzekering afsluit, kun je een gestolen laptop rekenen op dezelfde compensatie als bij onherstelbare schade. Je ontvangt van ons een vergelijkbaar vervangend apparaat, zodat je nooit lang zonder laptop zit. Het verzekeren van je laptop doe je simpel en snel op SmartPhonePolis.nl!

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close