SmartPhonePolis Logo

Je laptop verzekering!

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten
Een laptop verzekering is absoluut geen overbodige luxe!

Het afsluiten van een laptop verzekering zal voor de meeste mensen minder voor de hand liggen dan een smartphone- of tabletverzekering. Toch kan er met je nieuwe laptop net zo goed wat gebeuren. Denk daarbij valschade, waterschade, kortsluiting, overspanning en accudefecten. Ook diefstal met roof of inbraak is helaas niet uitgesloten. Bij SmartPhonePolis kan je nog tot twaalf maanden na aankoop je laptop verzekeren, mits de aanschafprijs niet hoger was dan 1.700 euro. Benieuwd wat onze notebookpolis precies inhoudt? Lees dan gauw verder!

STAAR JE NIET BLIND OP VALSCHADE
Verzekerbaar bij SmartPhonePolis zijn naast smartphones, tablets, camera’s en spelconsoles ook net- en notebooks. Aangezien laptop vaak wat minder snel valschade oploopt, wordt een verzekering vaak niet voor het apparaat afgesloten. Maar neem je je notebook vaak mee naar het werk, school of in je vrije tijd? Dan is de kans op een barst, breuk of onherstelbaar defect ineens een stuk groter. Maar staar je niet blind op valschade.

Ben jij namelijk iemand die weleens een kop koffie, mok thee of ander drankje naast zijn of haar laptop zet? Dan is de kans niet onmogelijk dat vroeg of laat die beker de verkeerde kant opvalt, vol over je toetsenbord heen! Ook als je het drankje vakkundig over je keyboard probeert te manoeuvreren, bestaat er altijd een kans dat er een druppel of meer op het toetsenbord valt, met alle gevolgen van dien. Een laptopverzekering biedt dan uitkomst.

Je zou willen dat je een verzekering voor je laptop had afgesloten

Het toetsenbord is bij de meeste notebooks open, waardoor die druppel in no-time kan doordringen tot de gevoelige delen van de laptop. Regelmatig een back-up maken is dan natuurlijk verstandig, maar raakt je laptop flink beschadigd of zelfs total loss, dan zou je willen dat je een verzekering voor je laptop had afgesloten.

Vergeet ook niet dat iemand anders je schade kan berokkenen. Iemand kan je laptop laten vallen, na uitlenen kwijtraken als gevolg van diefstal of het apparaat onjuist gebruiken waardoor defecten optreden. Op die momenten baal je flink wanneer je geen beroep kunt doen op een gedegen laptopverzekering.

De voordelen van het verzekeren van je laptop

Wat je onder meer kunt verwachten wanneer je ervoor kiest je laptop te verzekeren bij SmartPhonePolis, leggen we je graag even uit. Allereerst kun je rekenen op reparatie, en vergoeding van de kosten daarvan, in geval vernieling of beschadiging door:

 • Valschade
 • Water en vocht, met uitzondering van overstromingen (door leidingwater)
 • Accudefecten
 • Elektronische schade (kortsluiting, overspanning, inductie)
 • Implosie/explosie
 • Brand-/bliksemschade
 • Technische defecten
 • Vorstschade
 • Ondeskundig gebruik
 • Bedieningsfouten

Onze partners zorgen na opsturen dat je laptop in no-time weer vakkundig gerepareerd bij je terug is. Heb je een laptop verzekering en wil je je notebook nóg sneller gerepareerd hebben? Breng hem dan langs bij één van onze reparatiepunten. De kosten worden direct met ons afgerekend. Het enige dat je zelf hoeft bij te dragen, is een schappelijke eigen bijdrage van 50 euro per schadegeval. Is je laptop onherstelbaar beschadigd geraakt of overstijgen de reparatiekosten de dagwaarde? In dat geval kun je rekenen op een kostenovername voor een gelijkwaardig vervangend toestel!

DANKZIJ AANVULLENDE DIEFSTALVERZEKERING NOOIT LANG ZONDER LAPTOP

Wanneer je bij het afsluiten van onze laptop verzekering afzonderlijk een diefstalverzekering afsluit, kun je een gestolen laptop rekenen op dezelfde compensatie als bij onherstelbare schade. Je ontvangt van ons een kostenovername voor een gelijkwaardig vervangend apparaat, zodat je nooit lang zonder laptop zit. Het verzekeren van je laptop doe je simpel en snel op SmartPhonePolis.nl!