SmartPhonePolis Logo

De beste telefoonverzekering?

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 Redenen om je telefoon te verzekeren

Waarom verzekeren tegen diefstal?

Waarom je telefoon verzekeren bij SmartPhonePolis?

 • Valschade ValschadeVan gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal DiefstalJe kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof en inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op een zichtbare plaats) is je toestel verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen Antenne- en WLAN-problemenWanneer je telefoon geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem Brand & BliksemBrand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade WaterschadeOf het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of je laat je telefoon per ongeluk in het zwembad vallen. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade Display schadeDode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt wanneer ze het telefoon display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & elektronische defecten Alle mechanische & elektronische defectenOok de gecompliceerde onderdelen in je telefoon zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan - zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten Touchscreen defectenDefecte touchscreens zijn ook gedekt. Je telefoon functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten Je kunt het toestel niet meer aanzetten?Ook gedekt: je telefoon gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm Vorst & StormDe gevoelige elektronische onderdelen zijn niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen Beschadigde dock connector aansluitingenWanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten

Wat zeggen klanten over ons?

» Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen. «

Hans (Den Bosch)

» Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis. «

Marijke (Rotterdam)

» Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. «

Thomas (Rehenen)

» Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd. «

Liesbeth (Amstelveen)

Beste telefoon verzekering

Je hebt een nieuwe telefoon. En ondanks dat zo’n nieuwe smartphone een flinke aanslag op je portemonnee is, heb je niet gelijk bij de koop besloten deze te verzekeren. En na een paar maanden laat een collega zijn telefoon vallen en dan hoor je hoe hoog de reparatiekosten zijn…

Dat heb je liever niet, dus zoek je naar de beste telefoon verzekering die je vinden kunt. Een heel aantal verzekeraars valt gelijk al af, want die verzekeren geen toestellen die een paar maanden geleden gekocht zijn. Bij SmartPhonePolis verzekeren we deze toestellen wél. Gewoon omdat we vinden dat je niet altijd gelijk een keus kunt maken voor de beste telefoon verzekering. Deze toestellen mogen niet ouder zijn dan één jaar en dienen uiteraard goed te functioneren.

De keus is aan jou

Natuurlijk wil je de beste telefoonverzekering. Maar uiteraard wil je ook niet de hoofdprijs betalen. Hoe kies je dan de beste smartphone verzekering voor jouw smartphone? Waar moet je op letten als je deze afsluit en wat is nog meer belangrijk? Wij van SmartPhonePolis vinden dat jij zelf de keus moet maken uit een aantal opties. Dat onderscheidt ons direct van een best groot aantal andere telefoonverzekeringen.

Zo kun je bij Smartphonepolis kiezen voor de optie wel of geen dekking bij diefstal. Dat scheelt gelijk in de maandkosten. Kijk maar eens op SmartPhonePolis Daarnaast kun je ook een keus maken voor wel of geen eigen risico. En dan niet van die forse bedragen, maar juist een heel betaalbaar eigen risico van vijftig Euro. Ook dát scheelt nogal wat in de premie. En met deze tools is het niet moeilijk meer om de voor jou beste telefoon verzekering te kiezen.

Veel meer dan verzekeren

Verzekeren is één, echt zorgen voor je klanten is twee. Hoe merk je daarin dat je te maken hebt met de beste smartphone verzekering? SmartPhonePolis is niet alleen de beste telefoonverzekering omdat je er de keus hebt uit verschillende opties en omdat de voorwaarden helder en transparanter zijn dan bij menig andere verzekeraar.

Ook de zorg voor jou als klant als er eens wat gebeurt is belangrijk. Je telefoon heeft storing of is gevallen. Of er is een portie water overheen gekomen. Of… of… Dan ben je bij een aantal verzekeraars slecht af. Je moet je telefoon opsturen naar de andere kant van het land en het duurt weken voordat je jouw smartphone weer terug hebt. Bij SmartPhonePolis doen we dat heel anders. Daar beschikken we met onze reparatiepartner over een heel netwerk van professionele reparatiebedrijven waar je online een afspraak kunt inplannen op een tijd die jou het best uitkomt. En dat kan meestal al de volgende dag. Je rijdt er naar toe, pakt een kop koffie en meestal is je telefoon binnen een half uur weer op en top in orde. Zonder dat je dit wat kost! Kijk: ook daarom is SmartPhonePolis de beste telefoon verzekering. Zo zie je dat het vergelijken van verschillende verzekeringen uiteindelijk lonend is en jij zonder veel moeite de beste smartphone verzekering kunt kiezen.