De beste telefoonverzekering?

3 redenen om je telefoon te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom uw telefoon verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Je hebt een nieuwe telefoon. En ondanks dat zo’n nieuwe smartphone een flinke aanslag op je portemonnee is, heb je niet gelijk bij de koop besloten deze te verzekeren. En na een paar maanden laat een collega zijn telefoon vallen en dan hoor je hoe hoog de reparatiekosten zijn…

Dat heb je liever niet, dus zoek je naar de beste telefoon verzekering die je vinden kunt. Een heel aantal verzekeraars valt gelijk al af, want die verzekeren geen toestellen die een paar maanden geleden gekocht zijn. Bij SmartPhonePolis verzekeren we deze toestellen wél. Gewoon omdat we vinden dat je niet altijd gelijk een keus kunt maken voor de beste telefoon verzekering. Deze toestellen mogen niet ouder zijn dan één jaar en dienen uiteraard goed te functioneren.

Natuurlijk wil je de beste telefoonverzekering. Maar uiteraard wil je ook niet de hoofdprijs betalen. Hoe kies je dan de beste smartphone verzekering voor jouw smartphone? Waar moet je op letten als je deze afsluit en wat is nog meer belangrijk? Wij van SmartPhonePolis vinden dat jij zelf de keus moet maken uit een aantal opties. Dat onderscheidt ons direct van een best groot aantal andere telefoonverzekeringen.

Zo kun je bij Smartphonepolis kiezen voor de optie wel of geen dekking bij diefstal. Dat scheelt gelijk in de maandkosten. Kijk maar eens op SmartPhonePolis Daarnaast kun je ook een keus maken voor wel of geen eigen risico. En dan niet van die forse bedragen, maar juist een heel betaalbaar eigen risico van vijftig Euro. Ook dát scheelt nogal wat in de premie. En met deze tools is het niet moeilijk meer om de voor jou beste telefoon verzekering te kiezen.

Verzekeren is één, echt zorgen voor je klanten is twee. Hoe merk je daarin dat je te maken hebt met de beste smartphone verzekering? SmartPhonePolis is niet alleen de beste telefoonverzekering omdat je er de keus hebt uit verschillende opties en omdat de voorwaarden helder en transparanter zijn dan bij menig andere verzekeraar.

Ook de zorg voor jou als klant als er eens wat gebeurt is belangrijk. Je telefoon heeft storing of is gevallen. Of er is een portie water overheen gekomen. Of… of… Dan ben je bij een aantal verzekeraars slecht af. Je moet je telefoon opsturen naar de andere kant van het land en het duurt weken voordat je jouw smartphone weer terug hebt. Bij SmartPhonePolis doen we dat heel anders. Daar beschikken we met onze reparatiepartner over een heel netwerk van professionele reparatiebedrijven waar je online een afspraak kunt inplannen op een tijd die jou het best uitkomt. En dat kan meestal al de volgende dag. Je rijdt er naar toe, pakt een kop koffie en meestal is je telefoon binnen een half uur weer op en top in orde. Zonder dat je dit wat kost! Kijk: ook daarom is SmartPhonePolis de beste telefoon verzekering. Zo zie je dat het vergelijken van verschillende verzekeringen uiteindelijk lonend is en jij zonder veel moeite de beste smartphone verzekering kunt kiezen.

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close