Goedkoop je telefoon verzekeren?

3 redenen om je telefoon te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom uw telefoon verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Als je jouw nieuwe telefoon niet direct bij aankoop verzekerd hebt, omdat je tóch even wat verder wilt kijken, ga je ongetwijfeld Googelen op goedkope telefoon verzekering. Je komt dan al snel bij een aantal verzekeringsmaatschappijen die de goedkoopste telefoon verzekering aanbieden. Ook onze verzekering, de SmartPhonePolis, tref je daarbij aan.

De vraag is nu: hoe vind jij je weg tussen al die aanbieders van de goedkoopste smartphone verzekeringen? Het feit of een verzekering goedkoop of duurder is, hangt af van de verzekeringsmaatschappij zelf maar ook van welke opties je uit kunt kiezen. Zo treft je bij SmartPhonePolis de mogelijkheid om te kiezen voor een optie met of zonder diefstaldekking en een optie voor wel of geen eigen risico lopen bij schade en/of diefstal.

Het kunnen kiezen uit deze opties bepalen al snel welke maatschappij een goedkope telefoon verzekering aanbiedt en welke duurder. Smartphonepolis.nl is al jaren één van de goedkoopste telefoon verzekering. Zelfs als je van de duurste vorm uitgaat, dus inclusief diefstaldekking en zonder eigen risico.

Tweedehands toestel

Soms is echter het kiezen voor een goedkope telefoon verzekering op zichzelf al ene probleem omdat je bijvoorbeeld jouw toestel als tweedehands hebt gekocht. Dan heeft het zoeken naar een goedkope telefoon verzekering vaak geen zin. Er zijn immers bijna geen verzekeraars die een telefoon willen verzekeren die niet nieuw is. Bij SmartPhonePolis kun je deze telefoon wél verzekeren. En heb je nog steeds een heel goedkope telefoon verzekering! Er zijn maar enkele spelregels waar je je dan aan moet houden:

  • Je telefoon moet prima functioneren en vrij van schade zijn (uiteraard)
  • Je beschikt over het originele aankoopbewijs van de eerste aankoop

Als je daar aan voldoet, kom je in aanmerking voor de goedkoopste smartphone verzekering van SmartPhonePolis

Bij je zoektocht naar een goedkope telefoon verzekering is het belangrijk dat je niet alleen let op de uiteindelijke maandkosten van zo’n verzekering, maar ook hoe de verzekeringsmaatschappij jou in geval van schade voorthelpt. Er zijn aanbieders van een goedkope telefoonverzekering die juist hebben bespaard op dit belangrijke service onderdeel, om op die wijze een goedkope telefoon verzekering aan te kunnen bieden. Uiteindelijk wordt je daar dan zelf het slachtoffer van. Moet je in geval van schade je kapotte telefoon opsturen naar een adres aan de andere kant van Nederland en kan het zomaar een aantal weken duren voordat jij je gerepareerde telefoon terug hebt. Inttussen kun je dan niet beschikken over het geheugen van je smartphone, inclusief je mail, Whats App enzovoort. Daar wordt je gegarandeerd niet vrolijk van, ook al heb je dan misschien de goedkoopste smartphone verzekering.

Bij SmartPhonePolis pakken we dat heel anders aan. Wij begrijpen heel goed dat jij jouw kapotte telefoon niet graag kwijt bent en eigenlijk geen dag kunt missen. Daarom werken wij samen met een heel netwerk van professionele telefoonreparateurs waar je zelf je reparatieafspraak kunt maken en via de website kunt inplannen. Uiteraard op de dag en tijd die jou het best past. Je rijdt naar de reparateur en in vrijwel alle gevallen sta je binnen een half uur weer buiten met een gerepareerde telefoon. En de kosten? Daar heb je niets mee te doen: die zijn voor rekening van SmartPhonePolis

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close