SmartPhonePolis Logo

Goedkoop je telefoon verzekeren?

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 Redenen om je telefoon te verzekeren

Waarom verzekeren tegen diefstal?

Waarom je telefoon verzekeren bij SmartPhonePolis?

 • Valschade ValschadeVan gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal DiefstalJe kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof en inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op een zichtbare plaats) is je toestel verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen Antenne- en WLAN-problemenWanneer je telefoon geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem Brand & BliksemBrand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade WaterschadeOf het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of je laat je telefoon per ongeluk in het zwembad vallen. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade Display schadeDode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt wanneer ze het telefoon display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & elektronische defecten Alle mechanische & elektronische defectenOok de gecompliceerde onderdelen in je telefoon zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan - zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten Touchscreen defectenDefecte touchscreens zijn ook gedekt. Je telefoon functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten Je kunt het toestel niet meer aanzetten?Ook gedekt: je telefoon gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm Vorst & StormDe gevoelige elektronische onderdelen zijn niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen Beschadigde dock connector aansluitingenWanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten

Wat zeggen klanten over ons?

» Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen. «

Hans (Den Bosch)

» Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis. «

Marijke (Rotterdam)

» Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. «

Thomas (Rehenen)

» Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd. «

Liesbeth (Amstelveen)

Goedkope telefoon verzekering

Als je jouw nieuwe telefoon niet direct bij aankoop verzekerd hebt, omdat je tóch even wat verder wilt kijken, ga je ongetwijfeld Googelen op goedkope telefoon verzekering. Je komt dan al snel bij een aantal verzekeringsmaatschappijen die de goedkoopste telefoon verzekering aanbieden. Ook onze verzekering, de SmartPhonePolis, tref je daarbij aan.

De vraag is nu: hoe vind jij je weg tussen al die aanbieders van de goedkoopste smartphone verzekeringen? Het feit of een verzekering goedkoop of duurder is, hangt af van de verzekeringsmaatschappij zelf maar ook van welke opties je uit kunt kiezen. Zo treft je bij SmartPhonePolis de mogelijkheid om te kiezen voor een optie met of zonder diefstaldekking en een optie voor wel of geen eigen risico lopen bij schade en/of diefstal.

Goedkoop is jouw eigen keuze

Het kunnen kiezen uit deze opties bepalen al snel welke maatschappij een goedkope telefoon verzekering aanbiedt en welke duurder. Smartphonepolis.nl is al jaren één van de goedkoopste telefoon verzekering. Zelfs als je van de duurste vorm uitgaat, dus inclusief diefstaldekking en zonder eigen risico.

TWEEDEHANDS TOESTEL

Soms is echter het kiezen voor een goedkope telefoon verzekering op zichzelf al ene probleem omdat je bijvoorbeeld jouw toestel als tweedehands hebt gekocht. Dan heeft het zoeken naar een goedkope telefoon verzekering vaak geen zin. Er zijn immers bijna geen verzekeraars die een telefoon willen verzekeren die niet nieuw is. Bij SmartPhonePolis kun je deze telefoon wél verzekeren. En heb je nog steeds een heel goedkope telefoon verzekering! Er zijn maar enkele spelregels waar je je dan aan moet houden:

 • Je telefoon moet prima functioneren en vrij van schade zijn (uiteraard)
 • Je beschikt over het originele aankoopbewijs van de eerste aankoop
Als je daar aan voldoet, kom je in aanmerking voor de goedkoopste smartphone verzekering van SmartPhonePolis.

Reparatiegemak

Bij je zoektocht naar een goedkope telefoon verzekering is het belangrijk dat je niet alleen let op de uiteindelijke maandkosten van zo’n verzekering, maar ook hoe de verzekeringsmaatschappij jou in geval van schade voorthelpt. Er zijn aanbieders van een goedkope telefoonverzekering die juist hebben bespaard op dit belangrijke service onderdeel, om op die wijze een goedkope telefoon verzekering aan te kunnen bieden. Uiteindelijk wordt je daar dan zelf het slachtoffer van. Moet je in geval van schade je kapotte telefoon opsturen naar een adres aan de andere kant van Nederland en kan het zomaar een aantal weken duren voordat jij je gerepareerde telefoon terug hebt. Inttussen kun je dan niet beschikken over het geheugen van je smartphone, inclusief je mail, Whats App enzovoort. Daar wordt je gegarandeerd niet vrolijk van, ook al heb je dan misschien de goedkoopste smartphone verzekering.

Bij SmartPhonePolis pakken we dat heel anders aan. Wij begrijpen heel goed dat jij jouw kapotte telefoon niet graag kwijt bent en eigenlijk geen dag kunt missen. Daarom werken wij samen met een heel netwerk van professionele telefoonreparateurs waar je zelf je reparatieafspraak kunt maken en via de website kunt inplannen. Uiteraard op de dag en tijd die jou het best past. Je rijdt naar de reparateur en in vrijwel alle gevallen sta je binnen een half uur weer buiten met een gerepareerde telefoon. En de kosten? Daar heb je niets mee te doen: die zijn voor rekening van SmartPhonePolis.