SmartPhonePolis Logo

Sluit direct je iPhone 12 Pro verzekering af

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
 • Actie: eerste maand gratis!
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je iPhone 12 Pro te verzekeren

Waarom verzekeren tegen diefstal?

Waarom je iPhone 12 Pro verzekeren bij SmartPhonePolis?

 • Valschade ValschadeVan gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal DiefstalJe kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof en inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op een zichtbare plaats) is je toestel verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen Antenne- en WLAN-problemenWanneer je iPhone 12 Pro geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem Brand & BliksemBrand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade WaterschadeOf het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of je laat je telefoon per ongeluk in het zwembad vallen. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade Display schadeDode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt wanneer ze het iPhone display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & elektronische defecten Alle mechanische & elektronische defectenOok de gecompliceerde onderdelen in je iPhone 12 Pro zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan - zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten Touchscreen defectenDefecte touchscreens zijn ook gedekt. Je iPhone 12 Pro functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten Je kunt het toestel niet meer aanzetten?Ook gedekt: je iPhone 12 Pro gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm Vorst & StormDe gevoelige elektronische onderdelen zijn niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen Beschadigde dock connector aansluitingenWanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten
Je iPhone 12 Pro verzekeren bij smartphonepolis

De iPhone 12 Pro is – natuurlijk – de opvolger van de iPhone 11. Aan het ontwerp is dan ook weinig veranderd, maar aan de binnenkant des te meer. Deze nieuwe versie heeft een nieuwere processor en meer werkgeheugen, waardoor deze nog sneller is. Ook heeft dit model een verbeterde camera en bevat hij een vingerafdrukscanner. Al deze snufjes maken de telefoon natuurlijk ook extra kwetsbaar. De dure hardware die bijvoorbeeld bij waterschade beschadigd raakt, is lastig te herstellen. Deze reparatie kan dan ook flink in de papieren lopen.

Al kan een hoesje de meeste schade misschien voorkomen, de kans op diefstal of waterschade blijft hierbij nog aanwezig. Een verzekering voor je telefoon is daarom zeker geen overbodige luxe. Zorg dat je niet te laat bent, en verzeker je smartphone op tijd. Een ongeluk gebeurt sneller dan je denkt, en de hoge reparatiekosten van je toestel wegen niet op tegen de lage maandpremie van onze iPhone 12 Pro verzekering. Met deze verzekering ben je er zeker van dat je niet zelf de reparatiekosten betaalt, maar dat deze gedekt worden door de verzekeraar. En dat is een fijn gevoel.

Verzeker je iPhone 12 Pro tegen valschade

edereen laat zijn telefoon wel eens vallen, dit is dan ook niet te voorkomen. Hoe zuinig je ook bent op je dure smartphone. De aluminium behuizing van je iPhone verbuigt snel bij een harde val, en kan hierbij flinke schade aanrichten. Het display van je telefoon kan kromtrekken of zelfs helemaal barsten. Wanneer je dit niet laat maken loop je het risico dat je telefoon aan de binnenkant verder kapot gaat, waardoor de uiteindelijke reparatiekosten nóg hoger oplopen. Laat je telefoon daarom altijd repareren door een betrouwbare reparateur in jouw omgeving, zodat je snel weer van je apparaat gebruik kunt maken. En om zelf niet voor deze kosten op te draaien sluit je natuurlijk een verzekering af tegen een lage premie per maand. Raakt je telefoon na een flinke val onherstelbaar beschadigt? Ook geen probleem, dan krijg je gewoon een nieuwe.

Zekerder over straat met een iPhone 12 Pro verzekering

Het afsluiten van een smartphoneverzekering brengt vele voordelen met zich mee. Je weet immers zeker dat de kosten voor reparatie of een vervangend toestel worden gedekt. En dit is fijn, want zo ga je een stuk zekerder met je dure apparaat over straat. Een ongeluk kan iedereen gebeuren, denk bijvoorbeeld aan diefstal. Een nieuwe kopen is makkelijker gezegd dan gedaan, de kosten kunnen namelijk flink in de papieren lopen en dit bedrag tel je niet zo gemakkelijk even neer. Door te kiezen voor een iets hogere premie per maand, ben je ook verzekerd tegen diefstal. Toch liever een lagere premie? Kies dan voor een vrijwillig eigen risico. De enige voorwaarden die SmartPhonePolis stelt, is dat de telefoon minder dan een jaar oud is, en nog onbeschadigd is en functioneert. Ook wanneer deze eerder verzekerd is geweest, ben je gewoon welkom. Is je telefoon al eens eerder gerepareerd door onze partners? Geen probleem, ook dan is het afsluiten van een iPhone 12 Pro verzekering gewoon mogelijk.