SmartPhonePolis Logo

Sluit nu je iPhone 12 verzekering af

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 Redenen om je iPhone 12 te verzekeren

Waarom verzekeren tegen diefstal?

Waarom je iPhone 12 verzekeren bij SmartPhonePolis?

 • Valschade ValschadeVan gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal DiefstalJe kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof en inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op een zichtbare plaats) is je toestel verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen Antenne- en WLAN-problemenWanneer je Apple iPhone 12 geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem Brand & BliksemBrand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade WaterschadeOf het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of je laat je telefoon per ongeluk in het zwembad vallen. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade Display schadeDode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt wanneer ze het iPhone display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & elektronische defecten Alle mechanische & elektronische defectenOok de gecompliceerde onderdelen in je iPhone zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan - zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten Touchscreen defectenDefecte touchscreens zijn ook gedekt. Je iPhone functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten Je kunt het toestel niet meer aanzetten?Ook gedekt: je iPhone gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm Vorst & StormDe gevoelige elektronische onderdelen zijn niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen Beschadigde dock connector aansluitingenWanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten

Wat zeggen klanten over ons?

» Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen. «

Hans (Den Bosch)

» Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis. «

Marijke (Rotterdam)

» Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. «

Thomas (Rehenen)

» Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd. «

Liesbeth (Amstelveen)

Je iPhone 12 verzekeren is geen overbodige luxe

De iPhone 12 is een telefoon die het verzekeren ervan dubbel en dwars waard is. Waarom? Simpelweg omdat bij schade en defecten de reparatiekosten al snel de pan uit rijzen. Vervanging als gevolg van onherstelbare schade of diefstal loopt al helemaal in de papieren. Wat je ertegen kunt doen? Een verzekering voor je iPhone 12 afsluiten. Niet zomaar een polis, maar een SmartPhonePolis.

VERZEKER JE SMARTPHONE MET IPHONE 12 POLIS

We hebben hiervoor al betoogt dat het afsluiten van een iPhone 12 polis voor je gloednieuwe Apple telefoon geen overbodige luxe is. Ook iPhones die een jaar of korter geleden gekocht zijn of via een abonnement zijn verkregen, zijn nog welkom bij SmartPhonePolis. Evenals andere mobiele Apple apparaten (MacBook en iPad) en eerdere modellen van de iPhone, waaronder de 11 or SE (2020).

Voldoe je aan die voorwaarde en is je telefoon nog niet kapot of gestolen? Gelukkig, je bent nog niet te laat. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje zit en de kosten voor reparatie of vervanging wegen doorgaans niet op tegen de maandpremie van onze scherp geprijsde iPhone 12 verzekering.

Hetzelfde geldt voor de iPhone 12 Plus variant, die vanwege zijn grotere scherm nóg sneller een defect oploopt met nog hogere reparatiekosten. Bovendien zijn deze nieuwe apparaten van Apple aantrekkelijke objecten voor dieven. Bij SmartPhonePolis heb je niet alleen recht op vergoeding van reparatiekosten, maar kun je tevens kiezen voor optionele diefstaldekking. Indien gewenst kun je zelfs je eigen risico van €50 afkopen, waardoor je nooit meer zelf de knip hoeft te trekken.

iPhone 12 verzekeren tegen schade

Steeds meer consumenten kiezen ervoor om een verzekering voor hun iPhone 12 af te sluiten tegen schade en diefstal. Je moet er immers ook niet aan denken dat er iets met je geliefde telefoon gebeurd. Maar wees gerust: van valschade tot waterschade en van onjuist gebruik tot problemen met de home knop, je bent er bij SmartPhonePolis allemaal tegen verzekerd!

Het verzekeren van een iPhone 12 is bij SmartPhonePolis bovendien erg flexibel. Je kunt er immers voor kiezen om voor een klein bedrag een aanvullende diefstaldekking af te sluiten en je eigen risico kun je afkopen.

JE IPHONE 12 VAN EEN PASSENDE VERZEKERING VOORZIEN

Een iPhone 12 verzekering bij SmartPhonePolis hoeft zeker niet duur te zijn. Bovendien ben je nog duurder uit wanneer je telefoon (onherstelbare) schade oploopt, zoekraakt of gestolen wordt. Door simpelweg maandelijks premie te betalen wordt schade aan je smartphone later vergoedt en kun je met een gerust gevoel met je iPhone over straat. Bij SmartPhonePolis kan je een iPhone 12 verzekeren die niet ouder is dan 12 maanden. Zelfs na een reparatie door een van onze partners, is het verzekeren van je iPhone 12 nog mogelijk.

Onze partners hebben meerdere vestigingen in Nederland, waaronder in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Wanneer je bij hen langsgaat voor een reparatie handelen wij meteen de factuur voor je af. Je hebt er dan ook geen omkijken meer naar na de reparatie. Je kan bij SmartPhonePolis tevens terecht voor het verzekeren van smartphones van andere merken en modellen, zoals de Samsung Galaxy S20. Voor het verzekeren van tablets, zoals de iPad, en voor een laptop verzekering ben je bij SmartPhonePolis ook aan het goede adres!

Je iPhone 12 zit net wat fijner in je broekzak

Apple’s telefoon staan al jarenlang bekend om hun fraaie design. Dit heeft ze geliefd maakt bij veel consumenten, die bereid zijn er een flink bedrag voor neer te tellen. Een iPhone 12 is op zichzelf al een dure uitgave en eventuele reparaties kunnen flink in de papieren lopen. Je moet er dan ook niet aan denken dat er wat gebeurt met je nieuwe smartphone. Waterschade, een kapot scherm, batterijproblemen en defecten als gevolg van onjuist gebruik zijn natuurlijk allemaal vervelende vormen van schade. Door een iPhone 12 verzekering bij SmartPhonePolis af te sluiten ben je onder meer verzekerend tegen al deze vormen van schade en zit die mooie telefoon toch net wat fijner in je broekzak.