Sluit nu je iPhone 6 verzekering af

  • Verzekeren tot een jaar na aankoop
  • Direct online afsluiten
  • Uitgebreide dekking
Looptijd

Vanaf € 8.49 per maand

Direct verzekeren Next
  • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
  • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
  • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je Iphone 6 te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom uw iPhone verzekeren bij Smart Phone Polis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

De iPhone 6 is een telefoon die het verzekeren ervan dubbel en dwars waard is. Waarom? Simpelweg omdat bij schade en defecten de reparatiekosten al snel de pan uit rijzen. Vervanging als gevolg van onherstelbare schade of diefstal loopt al helemaal in de papieren. Wat je ertegen kunt doen? Een verzekering voor je iPhone 6 afsluiten. Niet zomaar een polis, maar een SmartPhonePolis.

Verzeker je smartphone met iPhone 6 polis

We hebben hiervoor al betoogt dat het afsluiten van een iPhone 6 polis voor je gloednieuwe Apple telefoon geen overbodige luxe is. Ook iPhones die een jaar of korter geleden gekocht zijn of via een abonnement zijn verkregen, zijn nog welkom bij SmartPhonePolis. Evenals andere mobiele Apple apparaten (MacBook en iPad) en eerdere modellen van de iPhone, waaronder de 5, 5c, 4 en 4s.

Voldoe je aan die voorwaarde en is je telefoon nog niet kapot of gestolen? Gelukkig, je bent nog niet te laat. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje zit en de kosten voor reparatie of vervanging wegen doorgaans niet op tegen de maandpremie van onze scherp geprijsde iPhone 6 verzekering.

Hetzelfde geldt voor de iPhone 6 Plus variant, die vanwege zijn grotere scherm nóg sneller een defect oploopt met nog hogere reparatiekosten. Bovendien zijn deze nieuwe apparaten van Apple aantrekkelijke objecten voor dieven. Bij SmartPhonePolis heb je niet alleen recht op vergoeding van reparatiekosten, maar kun je tevens kiezen voor optionele diefstaldekking. Indien gewenst kun je zelfs je eigen risico van €50 afkopen, waardoor je nooit meer zelf de knip hoeft te trekken.

Steeds meer consumenten kiezen ervoor om een verzekering voor hun iPhone 6 af te sluiten tegen schade en diefstal. Je moet er immers ook niet aan denken dat er iets met je geliefde telefoon gebeurd. Maar wees gerust: van valschade tot waterschade en van onjuist gebruik tot problemen met de home knop, je bent er bij SmartPhonePolis allemaal tegen verzekerd!

Het verzekeren van een iPhone 6 is bij SmartPhonePolis bovendien erg flexibel. Je kunt er immers voor kiezen om voor een klein bedrag een aanvullende diefstaldekking af te sluiten en je eigen risico kun je afkopen.

Je iPhone 6 van een passende verzekering voorzien

Een iPhone 6 verzekering bij SmartPhonePolis hoeft zeker niet duur te zijn. Bovendien ben je nog duurder uit wanneer je telefoon (onherstelbare) schade oploopt, zoekraakt of gestolen wordt. Door simpelweg maandelijks premie te betalen wordt schade aan je smartphone later vergoedt en kun je met een gerust gevoel met je iPhone over straat. Bij SmartPhonePolis kan je een iPhone 6 verzekeren die niet ouder is dan 12 maanden. Zelfs na een reparatie door een van onze partners, is het verzekeren van je iPhone 6 nog mogelijk.

Onze partners hebben meerdere vestigingen in Nederland, waaronder in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Wanneer je bij hen langsgaat voor een reparatie handelen wij meteen de factuur voor je af. Je hebt er dan ook geen omkijken meer naar na de reparatie. Je kan bij SmartPhonePolis tevens terecht voor het verzekeren van smartphones van andere merken en modellen, zoals de Samsung Galaxy S6. Voor het verzekeren van tablets, zoals de iPad, en voor een laptop verzekering ben je bij SmartPhonePolis ook aan het goede adres!

Apple’s telefoon staan al jarenlang bekend om hun fraaie design. Dit heeft ze geliefd maakt bij veel consumenten, die bereid zijn er een flink bedrag voor neer te tellen. Een iPhone 6 is op zichzelf al een dure uitgave en eventuele reparaties kunnen flink in de papieren lopen. Je moet er dan ook niet aan denken dat er wat gebeurt met je nieuwe smartphone. Waterschade, een kapot scherm, batterijproblemen en defecten als gevolg van onjuist gebruik zijn natuurlijk allemaal vervelende vormen van schade. Door een iPhone 6 verzekering bij SmartPhonePolis af te sluiten ben je onder meer verzekerend tegen al deze vormen van schade en zit die mooie telefoon toch net wat fijner in je broekzak.

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close