Sluit nu je iPhone 7 verzekering af

  • Verzekeren tot een jaar na aankoop
  • Direct online afsluiten
  • Uitgebreide dekking
Looptijd

Vanaf € 10.99 per maand

Direct verzekeren Next
  • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
  • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
  • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

Waarom uw iPhone verzekeren bij Smart Phone Polis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Wanneer je net je iPhone 7 hebt aangeschaft, is het zeker een verstandig idee deze direct te verzekeren. Het is een dure telefoon met ook nog eens ontzettend hoge reparatiekosten, en dit zijn uitgaven die je liever vermijdt. Het paradepaardje van Apple bevat weer een hoop nieuwe technologie, die natuurlijk ook weer vatbaar zijn voor beschadigingen en defecten.

De iPhone 7 is nog dunner dan zijn voorganger, wat het risico op valschade verhoogt. Hij glijdt gemakkelijk uit je hand, en een schermreparatie is nu eenmaal niet goedkoop. Ook diefstal behoort tot de mogelijkheden, want wie wil er nou niet zo’n mooi, duur toestel? Natuurlijk ben je ook met een oudere smartphone van harte welkom bij Smartphonepolis, of met een telefoon die via een abonnement is verkregen. Andere Apple apparaten als iPad’s en Mac Books kunnen uiteraard ook verzekerd worden.

Verzeker je iPhone 7 nu het nog niet te laat is, een ongeluk zit in een klein hoekje en het zou zonde zijn om zelf voor de dure kosten van een reparatie of vervangend toestel op te draaien. Bij Smartphonepolis ben je aan het juiste adres voor een verzekering die aan al jouw wensen voldoet.

Je iPhone 7 verzekeren tegen diefstal, of betaal je liever een lagere premie? Kies je voor een eigen risico van €50 of betaal je maandelijks liever een beetje meer? Dit zijn allemaal keuzes die jij zelf maakt, zodat je straks een verzekering afsluit die volledig aan jouw wensen voldoet. Veel consumenten kiezen er al voor om hun telefoon goed te verzekeren en onverwachte kosten voor te zijn, en dit is niet geheel onverstandig. Je moet er toch niet aan denken dat er iets met je geliefde, nieuwe telefoon gebeurt?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook al is de iPhone 7 voorzien van een sterk scherm, een harde klap op straat overleeft hij maar zelden. Zelfs een hoesje biedt niet altijd voldoende bescherming. En als je helemaal pech hebt, is je geliefde telefoon helemaal stuk en is er geen leven meer in te krijgen. Hoe vervelend het ook is, een verzekering bij Smartphonepolis kan de pijn iets verzachten. Je draait in ieder geval niet zelf voor de kosten op, en dat is een fijn gevoel.

Met het verdwijnen van de AUX-ingang is de telefoon niet alleen platter geworden, maar ook beperkt waterdicht. Dit wil nog niet zeggen dat het niet alsnog mis kan gaan. Hou je je telefoon net iets te lang of diep onder water, dan begeeft hij het als nog. Wees deze schade voor en loop geen risico, kies voor een iPhone 7 verzekering van Smartphonepolis.

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close