Je iPhone verzekeren tegen een kapot scherm?

  • Verzekeren tot een jaar na aankoop
  • Direct online afsluiten
  • Uitgebreide dekking
Looptijd

Vanaf € 5.49 per maand

Direct verzekeren Next
  • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
  • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
  • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je Iphone te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom uw iPhone verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Is het scherm van je iPhone kapot en een verzekering, die had je niet? Helaas dien je dan zelf voor de reparatiekosten op te draaien. De telefoons van Apple bevatten veel glas, wat de iPhones uiteraard prachtig maakt. Echter, meer glas betekent vanzelfsprekend ook meer kans op schade. Vooral bij deze uiterst prijzige smartphones kunnen de kosten van een glas- en schermreparatie behoorlijk in de papieren lopen. Wanneer je iPhone scherm kapot gaat zou je willen dat je een verzekering had afgesloten. Is je toestel niet ouder dan twaalf maanden? Sluit dan meteen een polis bij ons af!

Je kunt verschillende aanbieders met elkaar vergelijken, maar uiteindelijk zal je erachter komen dat je toch beter bij SmartPhonePolis een verzekering kunt afsluiten. Niet alleen om de scherpe en eerlijke premie, maar vooral om de uitgebreide dekking die je ervoor terugkrijgt. Juist op dat laatste punt onderscheiden verschillende aanbieders zich van elkaar. De vraag die je je moet stellen is eigenlijk heel simpel: als mijn iPhone scherm kapot gaat, welke verzekering helpt mij dan het best?

Naast een kapot iPhone scherm vergoedt SmartPhonePolis ook reparatie van val-, vocht-, bliksem- en brandschade. Ook tegen defecten veroorzaakt door onjuist gebruik, overspanning en bedieningsfouten ben je bij ons verzekerd. Verder kun je bij ons je smartphone optioneel verzekeren tegen diefstal en je eigen risico, dat normaal 50 euro per schadegeval bedraagt, afkopen. Tevens kun je bij ons ook je andere mobiele apparaten, zoals een iPad of MacBook, verzekeren tot een jaar na aankoop, tegen eenzelfde aantrekkelijke premie.

Is je iPhone (scherm) kapot en heb je je verzekering bij ons afgesloten? Onze partners – bedrijven gespecialiseerd in reparaties aan smartphones, tablets en laptops – helpt je smartphone er in no-time weer bovenop. Binnen gemiddeld 4 werkdagen na opsturen is je toestel weer bij je terug. Nóg makkelijker en sneller is om je kapotte iPhone (op afspraak) langs te brengen bij een reparatiepunt. Zij repareren hem terwijl je wacht en rekenen direct de kosten met SmartPhonePolis af. Uiteraard kun je bij onherstelbare schade en (indien afzonderlijk afgesloten) diefstal rekenen op een vervangend apparaat van hetzelfde type en dezelfde kwaliteit.

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close