Mobiel verzekeren

  • Verzekeren tot een jaar na aankoop
  • Direct online afsluiten
  • Uitgebreide dekking
Looptijd

Vanaf € 5.49 per maand

Direct verzekeren Next
  • SSLVeilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
  • KlantenMeer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
  • 30 jaar actiefMeer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 redenen om je mobiel te verzekeren

 

Waarom verzekeren tegen diefstal?

 

Waarom je mobiel verzekeren bij SmartPhonePolis?

Waarom SmartPhonePolis?

SmartPhonePolis onverwachte schade

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij in no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

SmartPhonePolis huidige device

Zelfs je huidige device kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis, mits deze niet ouder zijn dan één jaar en deze zowel geen schade vertonen als ook storingsvrij werken. Je kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

SmartPhonePolis snelle reparatie

Repareren gaat soepel en snel!

Onze reparateurs vind je op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal bel je direct naar SmartPhonePolis. Onze vriendelijke medewerkers selecteren een passend reparatiecentrum en vertellen je precies welke stappen je moet nemen. Wij zorgen er vervolgens samen met het reparatiecentrum voor, dat jouw toestel soepel en snel gerepareerd wordt. Of vervangen, wanneer het niet meer te repareren is.

SmartPhonePolis diefstal

Met of zonder diefstal? Met of zonder eigen risico?

Bij SmartPhonePolis mag je zelf kiezen welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. Tegen diefstal mag, maar hoeft niet. Zonder eigen risico kan, maar met een klein eigen risico mag ook. Hoe minder opties je verzekert, hoe goedkoper de verzekering is. Je kunt zelf bekijken wat het afdekken van de risico's voor jou betekent en wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

1. Selecteer je product

1 Selecteer je product

2. Vul je gegevens in

2 Vul je gegevens in

3. Sluit je verzekering direct online af

3 Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten Next

Wat zeggen klanten over ons?

"Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen."

Hans
Den Bosch

"Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis."

Marijke
Rotterdam

"Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. Na een dag werd keurig een vervangend toestel bezorgd. Dat noem ik superservice."

Thomas
Rhenen

"Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd."

Liesbeth
Amstelveen

Het afsluiten van een mobiel verzekering kan je later veel geld schelen. Een mobiele telefoon is immers een dure aankoop, zeker wanneer je hebt gekozen voor het nieuwste model van een merk als Apple of Samsung. Een reparatie is, zeker bij dat soort merken en modellen, een dure aangelegenheid. Om er voor te zorgen dat je achteraf niet voor hoge kosten komt te staan, doe je er verstandig aan een mobiele telefoon verzekering af te sluiten. Na het afsluiten van een SmartPhonePolis kun je met een optimale gemoedsrust gebruikmaken van je (dure) telefoon, zonder je constant druk te hoeven maken over de risico’s. Die risico’s blijven helaas bestaan, maar gelukkig nemen wij de reparatie-/vervangingskosten voor onze rekening.

Een mobiele telefoon is erg kwetsbaar en een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Je smartphone kan ten slotte zomaar uit je broekzak vallen of met vocht in aanraking komen. Dit wil je natuurlijk voorkomen, maar soms is de schade die hiermee gepaard gaat niet te voorzien. In dat geval is een mobiel verzekering geen overbodige luxe. Met onze SmartPhonePolis bent u altijd verzekerd tegen onverwachte kosten.

Achteraf een verzekering voor je mobiele telefoon afsluiten

Bij SmartPhonePolis hoef je niet direct bij aankoop van je toestel te beslissen of je je mobiel wilt verzekeren. Je kunt bij ons namelijk een polis afsluiten tot maar liefst één jaar na aankoop. Ook na een reparatie die is uitgevoerd bij PhoneWorld is het nog steeds mogelijk om jouw geliefde mobiele telefoon bij ons te verzekeren. Onze reparatiepartner PhoneWorld is specialist in het op professionele wijze oplappen van smartphones, tablet en laptops en zorgt ervoor dat je in no-time weer over je mobiele apparaat beschikt!

Een mobiel verzekering afsluiten bij SmartPhonePolis is een verstandige keuze. Onze polis is namelijk ontzettend flexibel. Zo kan het eigen risico worden afgekocht en kan diefstaldekking optioneel worden meeverzekerd. Vooral dit laatste is voor de duurdere toestellen echt een must. Deze smartphones zijn favoriet onder criminelen en de afzetmarkt is dan ook groot. Als je mobiel gestolen wordt is dit al vervelend genoeg, maar je wilt daarnaast niet ook nog eens opdraaien voor de kosten van een nieuw toestel. Je mobiel verzekeren biedt dan uitkomst.

Reparatie van je mobiel

Natuurlijk hoop je dat jouw mobiel, ondanks de verzekering, niet stuk gaat. Maar mocht er onverwachts toch wat gebeuren, dan wil je natuurlijk dat jouw toestel zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wanneer je ervoor kiest om je telefoon te laten repareren bij PhoneWorld, hoef je je geen zorgen te maken over de kosten. Deze worden automatisch gedekt als je bij ons een verzekering afsluit.

PhoneWorld heeft meerdere vestigingen in Nederland en voert reparaties uit in 30 minuten. Wel kan sprake zijn van een eigen risico, tenzij je dit hebt afgekocht. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om de SmartPhonePolis ook zonder eigen risico af te sluiten. Koop je je eigen risico af, dan is je maandpremie uiteraard wel wat hoger, maar hoef nooit meer bij te betalen!

Diefstaldekking

Uiteraard is een iPhone verzekeren belangrijk, maar wat denk je van diefstal? Een keer de telefoon in je jas laten zitten en hij is al verdwenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid je telefoon te verzekeren tegen diefstal.

Close

Eigen risico

iedereen heeft een andere voorkeur. De één kiest voor een hoog eigen risico en een lage premie, de ander heeft het liever andersom. Wij houden daar rekening mee door de optie te geven om je eigen risico af te kopen. Een iPhone verzekeren op jouw voorwaarden, dan ben je bij SmartPhonePolis aan het goede adres!

Close
Navigation

Welk toestel wil je verzekeren?

SmartphoneSmartphones
TabletTablets
LaptopsLaptops
Close