SmartPhonePolis Logo

Mobiel verzekeren

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 Redenen om je mobiel te verzekeren

Waarom verzekeren tegen diefstal?

Waarom je mobiel verzekeren bij SmartPhonePolis?

 • Valschade ValschadeVan gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal DiefstalJe kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof en inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op een zichtbare plaats) is je toestel verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen Antenne- en WLAN-problemenWanneer je mobiel geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem Brand & BliksemBrand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade WaterschadeOf het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of je laat je telefoon per ongeluk in het zwembad vallen. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade Display schadeDode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt wanneer ze het mobiel display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & elektronische defecten Alle mechanische & elektronische defectenOok de gecompliceerde onderdelen in je mobiel zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan - zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten Touchscreen defectenDefecte touchscreens zijn ook gedekt. Je mobiel functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten Je kunt het toestel niet meer aanzetten?Ook gedekt: je mobiel gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm Vorst & StormDe gevoelige elektronische onderdelen zijn niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen Beschadigde dock connector aansluitingenWanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten

Wat zeggen klanten over ons?

» Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen. «

Hans (Den Bosch)

» Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis. «

Marijke (Rotterdam)

» Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. «

Thomas (Rehenen)

» Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd. «

Liesbeth (Amstelveen)

Mobiel verzekeren

Het afsluiten van een mobiel verzekering kan je later veel geld schelen. Een mobiele telefoon is immers een dure aankoop, zeker wanneer je hebt gekozen voor het nieuwste model van een merk als Apple of Samsung. Een reparatie is, zeker bij dat soort merken en modellen, een dure aangelegenheid. Om er voor te zorgen dat je achteraf niet voor hoge kosten komt te staan, doe je er verstandig aan een mobiele telefoon verzekering af te sluiten. Na het afsluiten van een SmartPhonePolis kun je met een optimale gemoedsrust gebruikmaken van je (dure) telefoon, zonder je constant druk te hoeven maken over de risico’s. Die risico’s blijven helaas bestaan, maar gelukkig nemen wij de reparatie-/vervangingskosten voor onze rekening.

Cliché maar waar: een ongeluk zit in een klein hoekje

Een mobiele telefoon is erg kwetsbaar en een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Je smartphone kan ten slotte zomaar uit je broekzak vallen of met vocht in aanraking komen. Dit wil je natuurlijk voorkomen, maar soms is de schade die hiermee gepaard gaat niet te voorzien. In dat geval is een mobiel verzekering geen overbodige luxe. Met onze SmartPhonePolis bent u altijd verzekerd tegen onverwachte kosten.

ACHTERAF EEN VERZEKERING VOOR JE MOBIELE TELEFOON AFSLUITEN

Bij SmartPhonePolis hoef je niet direct bij aankoop van je toestel te beslissen of je je mobiel wilt verzekeren. Je kunt bij ons namelijk een polis afsluiten tot maar liefst één jaar na aankoop. Ook na een reparatie die is uitgevoerd bij PhoneWorld is het nog steeds mogelijk om jouw geliefde mobiele telefoon bij ons te verzekeren. Onze reparatiepartner PhoneWorld is specialist in het op professionele wijze oplappen van smartphones, tablet en laptops en zorgt ervoor dat je in no-time weer over je mobiele apparaat beschikt!

De opties bij een mobiel verzekering

Een mobiel verzekering afsluiten bij SmartPhonePolis is een verstandige keuze. Onze polis is namelijk ontzettend flexibel. Zo kan het eigen risico worden afgekocht en kan diefstaldekking optioneel worden meeverzekerd. Vooral dit laatste is voor de duurdere toestellen echt een must. Deze smartphones zijn favoriet onder criminelen en de afzetmarkt is dan ook groot. Als je mobiel gestolen wordt is dit al vervelend genoeg, maar je wilt daarnaast niet ook nog eens opdraaien voor de kosten van een nieuw toestel. Je mobiel verzekeren biedt dan uitkomst.

REPARATIE VAN JE MOBIEL

Natuurlijk hoop je dat jouw mobiel, ondanks de verzekering, niet stuk gaat. Maar mocht er onverwachts toch wat gebeuren, dan wil je natuurlijk dat jouw toestel zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wanneer je ervoor kiest om je telefoon te laten repareren bij PhoneWorld, hoef je je geen zorgen te maken over de kosten. Deze worden automatisch gedekt als je bij ons een verzekering afsluit.

PhoneWorld heeft meerdere vestigingen in Nederland en voert reparaties uit in 30 minuten. Wel kan sprake zijn van een eigen risico, tenzij je dit hebt afgekocht. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om de SmartPhonePolis ook zonder eigen risico af te sluiten. Koop je je eigen risico af, dan is je maandpremie uiteraard wel wat hoger, maar hoef nooit meer bij te betalen!