SmartPhonePolis Logo

Je Notebook goed verzekerd!

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten

Wat zeggen klanten over ons?

» Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen. «

Hans (Den Bosch)

» Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis. «

Marijke (Rotterdam)

» Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. «

Thomas (Rehenen)

» Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd. «

Liesbeth (Amstelveen)

Notebook verzekeren

Vaak moet je notebook eerst stuk gaan, voordat je realiseert hoe afhankelijk je bent van mobiele apparatuur. Wanneer je notebook valt of wordt gestolen, lopen de kosten van vervanging snel op. Je kan voorkomen dat je zelf deze hoge kosten moet betalen, door een notebook verzekering bij SmartPhonePolis af te sluiten. Maandelijks betaal je een premie, die later de kosten van een eventuele reparatie of vervanging dekt.

WAT WORDT BEDOELD MET JE NOTEBOOK VERZEKEREN?

Mensen kiezen ervoor om een notebook verzekering te nemen om zich zo in te dekken tegen latere schade. Een notebook is vaak een dure aanschaf en je moet er dan ook niet aan denken dat er onverwachts wat gebeurt. Je notebook verzekeren bij SmartPhonePolis zorgt dat je zowel gedekt ben voor schade binnen- als buitenshuis. Buitenshuis gaat het om schade veroorzaakt door verlies, diefstal of beschadiging. Binnenshuis gaat het om schade veroorzaakt door het laten vallen van je notebook of het morsen van drinken.

Risico’s van een notebook

Het grote voordeel van een notebook ten opzichte van een gewone computer is de draagbaarheid. Een notebook kan overal mee naartoe worden genomen. Tegenwoordig is er bijna overal Wi-Fi en is het bij veel openbare gelegenheden gratis. Ideaal dus om jouw notebook mee naar toe te nemen, om daar wat werk te verrichten. De draagbaarheid zorgt alleen ook voor nadelen. De kans op diefstal is vele malen groter geworden, net als de kans van het oplopen van schade. Zowel diefstal als het oplopen van schade kunnen dure kostenpost zijn, op een al van zichzelf dure notebook. Door een notebook verzekering af te sluiten worden deze kosten gedekt door SmartPhonePolis.

Denk er wel aan dat in het geval van diefstal er een kopie van de aangifte of proces verbaal moet worden geleverd. Wat niet vergoedt wordt zijn gebruikstekenen als krassen, deuken en slijtage.

De voordelen van je notebook verzekeren
 • Schade aan je notebook wordt vergoed
 • Zowel binnen- als buitenshuis is je notebook verzekerd
 • Eigen risico kan afgekocht worden
 • Diefstal kan extra worden meeverzekerd
HET AFSLUITEN VAN EEN NOTEBOOK VERZEKERING

Wanneer je een dure notebook hebt aangeschaft is een bijpassende notebook verzekering afsluiten het overwegen waard. Zeker wanneer je niet in het bezit bent van een inboedel-, reis- of aanvullende verzekering.