SmartPhonePolis Logo

Laptop laten vallen? Verzekering een geluk bij een ongeluk

Stel: je hebt je laptop laten vallen. Het scherm is beschadigd geraakt, maar gelukkig doet hij het nog wel. Zo’n pechgeval is natuurlijk ontzettend vervelend. Je denkt alvast na waar je hem zal laten repareren en over de rekening die je vervolgens gepresenteerd zult krijgen. Je krabt je nog eens achter de oren en twijfelt of je notebook dat nog wel waard is. Dan bedenk je je ineens: “wacht eens even, ik had toch een verzekering afgesloten?”.

Laptop kan in veel gevallen rekenen op verzekering

Je kunt wel een gat in de lucht springen, ook al ligt je laptop er een beetje sneu bij. Die reparatiekosten zullen niet in de papieren lopen, omdat je laptop in dit soort gevallen op onze verzekering kan rekenen. Een geluk bij een ongeluk.

Ook al lijken laptops nog zo robuust, het blijven fragiele apparaten. Zo kan een enkele druppel vocht het binnenwerk van je laptop al zo ontregelen dat je kunt fluiten naar je bestanden. Met een beetje pech leidt vochtschade zelfs toch een onherstelbaar defect, evenals valschade.

Vooral wanneer je een laptop met een glazen scherm hebt laten vallen, ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Voor dit soort laptops, zoals de MacBooks van Apple, is SmartPhonePolis een absolute must.

Naaste schade- ook diefstalverzekering mogelijk

Naast valschade vergoedt SmartPhonePolis ook reparatie van defecten als gevolg van onder meer vochtschade, brand, blikseminslag, overspanning, onjuist gebruik en bedieningsfouten. Ook tegen accudefecten ben je gedekt. Daarnaast kun je bij ons voor je laptop tegen gevallen van diefstal een verzekering afsluiten.

Ongeacht het merk van je laptop zit een ongeluk in een klein hoekje. Voorkom dat je lang zonder laptop komt te zitten en al helemaal een bezoekje moet brengen aan de elektronicawinkel voor een prijzig nieuw notebook. Laptop laten vallen? Dankzij onze verzekering houd je je centen op zak!