SmartPhonePolis Logo

Laptop scherm kapot? Verzekering betaalt de reparatie

Is het scherm van je laptop eenmaal kapot en heb je geen verzekering? In dat geval kun je alvast gaan sparen voor de reparatie, aangezien die behoorlijk in de papieren kan lopen. Dan hebben we het nog niet gehad over een total loss. Herstelbare of onherstelbare schade; is bij je laptop het scherm kapot dan kun je bij onze verzekering rekenen op vergoeding van reparatie, of vervanging door een apparaat van hetzelfde type en uiteraard dezelfde kwaliteit!

Voor laptop met een glazen scherm is verzekeren een must

Laptops met een glazen scherm, zoals de MacBooks van Apple, zien er uiteraard prachtig uit en bieden je een fantastische beeldkwaliteit. Zo’n laptop scherm gaat natuurlijk sneller kapot, wat een verzekering onontbeerlijk maakt. Vooral bij dergelijke dure laptops zijn de reparaties zeer prijzig. Is je laptop nog heel en niet ouder dan twaalf maanden? Sluit dan meteen een polis af!

Bij een kapot laptop scherm uitstekende service verzekering

Is onverhoopt je laptop scherm kapot gegaan en had je een verzekering bij SmartPhonePolis afgesloten? Onze partners helpen je notebook er middels een vakkundige reparatie snel weer bovenop. Nóg sneller en makkelijker is om je kapotte laptop (op afspraak) bij een reparatiepunt langs te brengen.

De kosten worden direct met SmartPhonePolis afgerekend. Uiteraard kun je bij onherstelbare schade en (indien afzonderlijk afgesloten) diefstal rekenen op passende compensatie in de vorm van een vervangend apparaat van hetzelfde type en dezelfde kwaliteit.

SmartPhonePolis biedt je de beste verzekering

Je kunt verschillende aanbieders met elkaar vergelijken, maar uiteindelijk zal je erachter komen dat wij je het beste pakket bieden. Niet alleen om de scherpe en eerlijke premie, maar vooral om de uitgebreide dekking die je ervoor terugkrijgt. Juist op dat laatste punt onderscheidt SmartPhonePolis zich van de rest. De vraag die je jezelf moet stellen is eigenlijk heel simpel: als mijn laptop scherm kapot gaat, welke verzekering helpt mij dan het best? Wij weten het wel.