SmartPhonePolis Logo

Tablet laten vallen? Verzekering vergoedt reparatie!

Wanneer je je tablet hebt laten vallen en je hebt geen verzekering, kun je alvast diep in de buidel gaan tasten voor de reparatiekosten. Vooral het tabletscherm is een bijzonder kostbaar onderdeel. Een barst of breuk vraagt dan ook om een dure reparatie. Is je tablet gevallen en had je verzekering, dan hoef je niet zelf voor die kosten op te draaien. SmartPhonePolis verzorgt een snelle en vakkundige reparatie en rekent de kosten direct af met de reparateur!

Je tablet is in veel gevallen verzekerd

Is je tablet gevallen, dan ben je verzekerd tegen de reparatiekosten. Naast valschade vergoedt SmartPhonePolis ook reparatie van defecten als gevolg van water-/vochtschade, brand, blikseminslag, overspanning, onjuist gebruik en bedieningsfouten. Het enige dat wij van je vragen is een eerlijk eigen risico van 50 euro. Wij kunnen het ons uiteraard voorstellen dat het afkopen van het eigen risico wenselijk is. In ruil voor een schappelijke extra premie is dit dan ook mogelijk. Daarnaast kun je bij ons je tablet afzonderlijk tegen diefstal verzekeren.

Tablet kapot gevallen verzekering

Uiteraard kan zelfs een apparaat als een iPad of Samsung Galaxy Tab onherstelbaar beschadigd raken, evenals tablets van andere merken. Is je tablet kapot gevallen, dan zorgen wij als verzekering voor een toestel van hetzelfde type en dezelfde kwaliteit. Zo zit je nooit lang zonder en hoef je niet zelf naar de elektronicawinkel voor een prijzige nieuwe tablet. Dankzij SmartPhonePolis houd je je centen op zak.

Je bent nog niet te laat!

Wil je een verzekering afsluiten en heb je je tablet nog niet laten vallen? Dan ben je gelukkig nog niet te laat! Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus wacht niet langer. Want of je nou per ongeluk je tablet van tafel stoot en een flinke barst hebt in je scherm of wanneer je je iPad of Samsung Galaxy Tab simpelweg uit je handen hebt laten vallen, de verzekering van SmartPhonePolis zorgt dat je tablet in no-time weer wordt opgelapt.

Heb je je tablet laten vallen en heb je een verzekering, dan vergoeden wij de schade. Ook reparatie van defecten als gevolg van water-/vochtschade, brand, blikseminslag, overspanning, onjuist gebruik en bedieningsfouten wordt door ons geregeld. Wacht niet af tot er iets gebeurd, maar sluit direct een scherp geprijsde tabletverzekering af bij SmartPhonePolis!