SmartPhonePolis Logo

Wat als je tablet scherm kapot gaat? Verzekering helpt!

Als je tablet scherm kapot gaat, helpt dan de verzekering? Bij veel tabletverzekeringen is het vergoeden van schermreparaties een standaardonderdeel. Je wilt en kunt bij dergelijke tabletpech natuurlijk niet lang zonder dat handige apparaat. SmartPhonePolis zorgt ervoor dat je na opsturen binnen gemiddeld vier werkdagen weer over je tablet kunt beschikken. Breng je het toestel langs bij één van onze reparatiepunten, dan repareren zij je iPad, Samsung Galaxy Tab of andere tablet terwijl je wacht!

Verzekering verhelpt kapot tablet scherm

Waarom SmartPhonePolis niet alleen bij een kapot tablet scherm de beste verzekering is voor je tablet, leggen wij je graag even uit. Bij alle veelvoorkomende vormen van schade, door bijvoorbeeld vallen, vocht of verkeerd gebruik, is je tablet namelijk verzekerd. Is het apparaat total loss, dan zorgen wij voor een tablet van hetzelfde type en dezelfde kwaliteit. Er geldt een eerlijk eigen risico van 50 euro, maar vind je dit niet fijn, dan kun je dit in ruil voor een kleine extra premie afkopen. Tevens is het mogelijk om voor een lage meerprijs een diefstalverzekering af te sluiten.

Op SmartPhonePolis kun je rekenen

Is je tablet scherm kapot, dan zorgen wij er als verzekering voor dat je apparaat in no-time wordt gerepareerd door een van onze partners. Stuur je defecte tablet op en na gemiddeld vier werkdagen is deze weer bij je terug. Langsbrengen kan (op afspraak) natuurlijk ook bij een van de vele reparatiepunten. Reparatie geschiedt terwijl je wacht en de kosten worden direct met ons afgerekend. Bij onherstelbare schade (of – indien afzonderlijk meeverzekerd – diefstal) krijg je van ons een apparaat van hetzelfde type en dezelfde kwaliteit.

Heb je nog géén verzekering en is je tablet als eens gerepareerd door een van onze partners? Geen probleem! Wij vertrouwen op hun uitstekende reparatiekwaliteiten, dus je tablet is uiteraard nog steeds welkom voor een verzekering!