SmartPhonePolis Logo

Telefoon gestolen? Had je maar een verzekering afgesloten!

Het zal je maar gebeuren of wellicht is het je nog niet lang geleden overkomen; je telefoon is gestolen! Je dure iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, HTC of LG is ineens foetsie. Je trekt je broekzakken binnenstebuiten, doorzoekt grondig je jas en tas en informeert bij anderen of ze jouw telefoon gevonden hebben. Toch blijkt hij nergens te bekennen en moet je uiteindelijk de conclusie trekken; je telefoon moet gestolen zijn. Had je maar een verzekering afgesloten…

Fluiten naar je centen zonder telefoon verzekering met diefstal dekking

In het zojuist geschetste geval is er waarschijnlijk sprake geweest van roof. Uiteraard kun je ook door een inbraak je smartphone verliezen. Is je telefoon gestolen maar had je geen verzekering afgesloten, dan kun je helaas fluiten naar je centen. Had je bij SmartPhonePolis een telefoon verzekering met diefstal dekking afgesloten, dan had je kunnen rekenen op vervanging van het toestel. Wij zorgen ervoor dat je een apparaat van hetzelfde type en dezelfde kwaliteit terugkrijgt. Gelukkig is het nog niet te laat. Je kunt je telefoon nu nog bij ons laten verzekeren tegen diefstal, zelfs al je het toestel al wat langer (maar niet langer dan één jaar) hebt.

Wat je zelf moet doen bij diefstal

Als je telefoon gestolen wordt, zorgt onze verzekering voor vervanging. Maar, wat moet je daar zelf voor doen? Je bent als verzekerde verplicht, uiterlijk 48 uur nadat je telefoon gestolen is, hiervan aangifte te doen. Tezamen met een korte beschrijving van wat er is gebeurd en een bewijs dat je je simkaart hebt laten blokkeren, dien je een kopie van het proces-verbaal naar ons toe te sturen. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat je niet lang zonder smartphone komt te zitten. Want zeg nou zelf; wie kan er tegenwoordig nog zonder?