SmartPhonePolis Logo

Telefoon in water gevallen verzekering

Het kan je zomaar overkomen: je telefoon is in water gevallen. Verzekering staat niet te juichen om die schade te vergoeden. Vooral niet als ze weten hoe hoog de schade in zo’n geval kan oplopen. En heb je een aanzienlijk bedrag aan waterschade? Telefoon verzekering SmartPhonePolis.nl is een van de zeer weinigen die dan nog steeds jouw schade probleemloos zal vergoeden. Wij gaan ervan uit dat per ongeluk de telefoon in water gevallen. Verzekering Smartphonepolis.nl is juist daarin gespecialiseerd. Overigens: in alle andere schades natuurlijk ook.

Van vele markten thuis

Bij SmartPhonePolis.nl kun je alle merken en types telefoon verzekeren. Iphones, Samsung, Sony, LG Motorola enzovoort. Het maakt niet uit, alle mobiele telefoons zijn welkom. En je betaalt voor elk merk en elk type dezelfde verzekeringsbijdrage. En dat is ook logisch. Want stel je telefoon in water gevallen. Verzekering dekt de repartieschade. Die is bij welk type telefoon dan ook vaak ongeveer even hoog. En mocht je toestel helemaal niet meer gerepareerd kunnen worden door de waterschade, telefoon verzekering Smartphonepolis.nl zorgt ervoor dat je een soortgelijk toestel krijgt aangeboden, zodat je weer probleemloos kunt bellen, Appen, internetten enzovoort.

Pijlsnelle service

Als je op vakantie bent, is het natuurlijk wat moeilijker om direct een reparateur te vinden. Dat kun je beter dan pas doen als je thuis bent. SmartPhonePolis.nl werkt uitsluitende met door haar goedgekeurde reparateurs zoals bijvoorbeeld haar reparatiepartner in Nederland die zoveel vestigingen heeft dat er altijd wel een dichtbij je gevestigd is. Daarvan weten we zeker dat je telefoon op uiterst professionele wijze gerepareerd gaat worden. Bovendien werkt deze reparateur erg klantvriendelijk. Stel je heeft bij Smartphonepolis een verzekering. Telefoon in water gevallen op vakantie is dan geen enkel probleem. Je maakt online een afspraak (kan vaak al de volgende dag), rijdt er naartoe en wacht op de reparatie. Vaak kan dat al binnen een half uur. En de kosten? Die verrekent de reparateur rechtstreeks met Smartphonepolis.nl zodat je daar geen omkijken naar hebt!

Grote, betrouwbare verzekeraar

SmartPhonePolis.nl is onderdeel van een van de grootste Duitse electronica verzekeringsmaatschappijen, Wertgarantie SE. Deze verzekeraar is al meer dan 40 jaar actief op de Duitse markt en breidt haar service de laatste jaren ook verder in Europa uit. Zij zijn het gewend electronica –waaronder mobiele telefoons- te verzekeren en weten uit ruime ervaring wat daarbij komt kijken en hoe ú las klant daarbij geholpen kun worden door een verzekering. Telefoon in water gevallen, scherm beschadigd door val of een gewone storing is dan geen enkel probleem voor zo’n grote, betrouwbare maatschappij. De dekking op normale reparaties is altijd 100% en als reparatie niet meer mogelijk mocht zijn, dan zorgen zij ervoor dat je pijlsnel een vervagend toestel van dezelfde waarde krijgt. Zodat je ook echt waar krijgt voor je verzekeringsgeld.

Er zijn verzekeringsmaatschappijen die bij een schade veel kritischer zijn dan SmartPhonePolis.nl Vaak moet je dan ook nog zelf je reparateur zoeken waarvan je op voorhand niet weet hoe betrouwbaar hij is. SmartPhonePolis.nl heeft dat beter voor elkaar en beseft maar al te goed dat een telefoon van grote waarde is voor de bezitter!