SmartPhonePolis Logo

Telefoon verloren verzekering

Je fietst vrolijk naar school, je telefoon in je achterzak. Plaatst je fiets in de rijwielstalling, even een kijkje of er nog geAppt is en grote schrik: telefoon kwijt. Verzekering afgesloten voor dit soort vervelende gebeurtenissen heb je niet…

Hoe vaak horen wij van Smartphonepolis.nl niet dergelijke verhalen. Telefoon verloren? Geen verzekering afgesloten. Voor die paar Euro’s in de maand kun jij je een heleboel kosten en ellende kunnen besparen, indien je telefoon gestolen is zal Smartphonepolis.nl daar niet moeilijk over doen en vergoed jou je gestolen telefoon onmiddellijk. Helaas dekken wij geen verlies.

Veel meer service

Er zijn natuurlijk meer telefoonverzekeraars. De verschillen lijken onderling niet zo groot. Behalve als je de moeite neemt om je te verdiepen in de kleine lettertjes. Dan wordt het ineens een beetje anders. Telefoon kapot of beschadigd? Stuur maar op naar een gelieerd reparatiebedrijf aan de andere kant van Nederland. Weet je zeker dat jij je telefoon een dikke week kwijt bent. Telefoon verloren? Verlies is bij ons niet gedekt, wel kun je je toestel tegen diefstal laten verzekeren. Kies hiervoor onze diefstaldekking erbij. Verzekering betaalt alleen uit als je aan allerlei ingewikkelde voorwaarden kunt voldoen. Dat is bij Smartphonepolis.nl heel anders. Onze voorwaarden zijn beknopt en zo helder als glas. Ook al is je telefoon verloren. Verzekering Smartphonepolis.nl doet daar nooit moeilijk over. En dat niet alleen… Ook de service die Smartphonepolis.nl biedt is veel ruimer dan je wellicht gewend bent van andere verzekeraars.

Betrouwbare Duitse verzekeraar

In verzekeringsland is er sprake van een groot aantal verzekeraars met verschillende achtergronden. Sommige zijn maatschappijen die hun hoofdkantoor op een van de onduidelijke exotische plekken hebben gevestigd. Niet aan aangenaam gevoel als je daar de schade moet claimen voor je telefoon verloren. Verzekering kun je dan veel werk mee hebben om je schade uitgekeerd te krijgen.

Smartphonepolis.nl is een heel andere verzekeraar. Vindt haar oorsprong in het Duitse Hannover en is daar ook nog steeds gevestigd met haar hoofdkantoor. Deze Duitse moedermaatschappij Wertgarantie SE is al sinds 1973 actief op de Duitse markt en is een van de grootste electronicaverzekeraars. Sinds een aatla jaren spreidt zij met veel succes haar diensten uit in veel andere Europese landen. Haar afkomst maakt deze verzekeraar veel betrouwbaarder, de kennis van de markt –ook die van het verzekeren van mobiele telefoons- geeft haar een grote voorsprong op andere verzekeraars die deze markt ‘er maar een beetje bij doen’.

De filosofie waarmee het bedrijf groot geworden is, is altijd en steeds weer de klant centraal stellen. Daarom ook beschikt Smartphoneplolis.nl in Nederland over een partner die op zeer professionele wijze telefoonreparties uitvoert. En omdat deze partner over een uitgebreid netwerk van repartiebedrijven beschikt, is er altijd wel een reparateur bij je in de buurt.

Snelle service

Door deze alliantie bent je in geval van schade veel beter geholpen als wanneer je je telefoon moet opsturen naar een bedrijf aan de andere zijde van Nederland. Je kunt er, na een online afspraak, zelf naartoe rijden en staat meestal binnen een half uur weer buiten met een perfect gerepareerd toestel. En wat de reparatiekosten betreft: daar heeft je geen omkijken naar. Die worden rechtstreeks afgerekend met Smartphonepolis.nl