SmartPhonePolis Logo

Telefoon kapot verzekering

Heel lang denk je ‘dat gebeurt mij niet’ maar dan is het toch zover: je hebt je telefoon kapot. Verzekering dekt de reparatie schade? Mooi niet, want die heb je niet afgesloten. Je wist ook niet dat dit na de aankoop van je telefoon nog mogelijk zou zijn maar dacht dat je dat direct bij aankoop moest regelen. Maar toen de verkoper daar niet verder op aandrong, heb je het maar zo gelaten. Tenslotte was de telefoon op zich al duur genoeg. En hoe vaak gaat zo’n telefoon kapot? Verzekering leek je veel te duur.

Verzekeren tot een jaar na aankoop

En zo zie je dat goedkoop vaak duurkoop is. Een telefoon is een zeer geavanceerd en gevoelig apparaatje dat je lang niet alleen meer gebruikt om er mee te bellen, maar voor nog veel meer doeleinden inzet. Je gebruikt je telefoon voor internetten, het bepalen en plannen van routes, je whats app enzovoort. Alleen hieruit blijkt al hoe belangrijk de mobiele telefoon in ons leven is geworden. Je bent er dan ook mooi klaar mee als plotseling je mobiel kapot. Verzekering om deze schades uit te sluiten, was dan verstandig geweest af te sluiten. Bij SmartPhonePolis.nl is het geen probleem je telefoon tot een jaar na aankoop af te sluiten. Mits deze uiteraard storingsvrij werkt en je het aankoopbewijs goed bewaard hebt. Je weet dan zeker dat ook al gaat je telefoon kapot, verzekering de schade dekt.

Reparatie hoort ook bij de service

Het komt altijd onverwacht. En dan is plotseling je telefoon kapot. Verzekering is er dan niet alleen voor het vergoeden van de schade, maar ook om je te helpen met de reparatie. SmartPhonePolis.nl is zo’n verzekering. Zij werken samen met een grote reparatiepartner die over een heel netwerk hoog gekwalificeerde reparateurs beschikt, zodat er altijd wel een bij jou in de buurt is. Via internet kun je aanmelden mijn mobiel stuk. Verzekering SmartPhonePolis.nl gaat de schade betalen, wanneer kan ik komen voor de reparatie? Via de site boek je jouw afspraak op de dag en het tijdstip wat jou het best past. Vervolgens rij je er naartoe en binnen de tijd van een kop koffie zijn de meeste telefoons weer gerepareerd

Niet alle verzekeraars helpen je op deze wijze met een schade. Vaak moet je jouw telefoon opsturen naar een reparatiedienst aan de andere kant van het land. Dan weet je in ieder geval zeker dat je jouw telefoon echt een hele tijd kwijt bent. En dat is verdraaid lastig. Je kunt niet meer bellen, maar ook niet meer mobiel internetten, whats appen of je routes plannen. Dab merk je pas echt hoe zeer je aan je telefoon bent gewend! Omdat SmartPhonePolis.nl dat maar al te zeer begrijpt, bieden wij deze reparatiedienst er volledig gratis bij aan als je een telefoon kapot verzekering hebt afgesloten. Uiteraard mag je nog steeds jouw telefoon opsturen naar één van onze reparateurs, maar als je sneller jouw telefoon terug wilt, is het veel slimmer een afspraak te maken en zelf je telefoon te brengen.