SmartPhonePolis Logo

Water over laptop? Verzekering helpt je uit de brand!

Het oplopen van waterschade aan je laptop, terwijl je geen verzekering hebt, is natuurlijk een ramp. In de eerste plaats omdat één kleine druppel er al voor kan zorgen dat je ál je bestanden kwijt bent. Daar kunnen wij van SmartPhonePolis helaas weinig meer aan doen. Waar we je wel voor kunnen behoeden, zijn de hoge kosten die gepaard gaan met een notebookreparatie. Om nog maar de zwijgen van vervanging. Tip 1 die we je alvast geven: maak als de wiedeweerga een back-up! Tip 2 ligt voor de hand: sluit voor er water over je laptop valt een verzekering af…

Bij waterschade helpt onze laptop verzekering

Loopt je notebook herstelbare waterschade op? Je laptop is er dankzij onze verzekering snel weer bovenop. Onze partners verzorgen in no-time een vakkundige reparatie. Afgezien van een eerlijk eigen risico van 50 per schadegeval, zijn de kosten voor onze rekening. Je kunt je laptop opsturen, maar natuurlijk ook simpelweg langsbrengen bij een van onze reparatiepunten.

Bij SmartPhonePolis kun je echter ook een laptopverzekering zonder eigen risico afsluiten. In ruil voor een klein beetje extra premie hoef je bij reparaties dan nooit zelf meer de knip te trekken. Dit geldt ook als je een aanvullende diefstaldekking hebt afgesloten en je laptop onverhoopt gestolen wordt.

Risico op water over laptop niet enige reden tot verzekering

Wat je, naast hulp wanneer er water over je laptop valt, nog meer van de verzekering van SmartPhonePolis kunt verwachten, leggen we je graag even uit. Je kunt namelijk rekenen op reparatie en vergoeding in geval vernieling of beschadiging door:

  • Valschade
  • Accudefecten
  • Technische defecten
  • Vorstschade
  • Ondeskundig gebruik
  • Elektronische schade (kortsluiting, overspanning, inductie)
  • Implosie/explosie
  • Brand-/bliksemschade

Wacht niet af tot er water over je laptop valt en sluit onze verzekering vandaag nog af. Voor een veilig gevoel en de zekerheid dat je bij schade (of diefstal) kunt rekenen op vakkundige reparatie of eerlijke compensatie!