SmartPhonePolis Logo

Samsung S10 verzekeren

 • Verzekeren tot een jaar na aankoop
 • Direct online afsluiten
 • Uitgebreide dekking
Vanaf 000.00 per maand
 • Veilige overdracht van je gegevens door SSL-encryptie
 • Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor
 • Meer dan 50 jaar actief op de verzekeringsmarkt

3 Redenen om je Samsung S10 te verzekeren

Waarom verzekeren tegen diefstal?

Waarom je Samsung S10 telefoon verzekeren bij SmartPhonePolis?

 • Valschade ValschadeVan gebarsten displays tot kapotte onderdelen. Wij verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan.
 • Diefstal DiefstalJe kunt ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof en inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op een zichtbare plaats) is je toestel verzekerd.
 • Antenne- en WLAN-problemen Antenne- en WLAN-problemenWanneer je Samsung S10 telefoon geen ontvangst heeft, waar andere toestellen dat wel gewoon hebben, dan heb je waarschijnlijk een probleem met de ingebouwde antenne
 • Brand & Bliksem Brand & BliksemBrand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten. Ook hier ben je bij ons goed verzekerd.
 • Waterschade WaterschadeOf het nu gaat om een tuinsproeier, een omgevallen drankje of je laat je telefoon per ongeluk in het zwembad vallen. Het valt binnen de dekking.
 • Display schade Display schadeDode pixels, witte strepen en helemaal geen beeld zijn gedekt wanneer ze het Samsung S10 display onbruikbaar maken.
 • Alle mechanische & elektronische defecten Alle mechanische & elektronische defectenOok de gecompliceerde onderdelen in je Samsung zijn verzekerd. Zelfs bij normaal gebruik willen die weleens kapot gaan - zelfs jaren na de aankoop.
 • Touchscreen defecten Touchscreen defectenDefecte touchscreens zijn ook gedekt. Je Samsung S10 functioneert en heeft beeld, maar wanneer je met je vingers over het scherm gaat, gebeurt er niets.
 • Je kunt het toestel niet meer aanzetten Je kunt het toestel niet meer aanzetten?Ook gedekt: je Samsung S10 gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50%.
 • Vorst & Storm Vorst & StormDe gevoelige elektronische onderdelen zijn niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij wel.
 • Beschadigde dock connector aansluitingen Beschadigde dock connector aansluitingenWanneer het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden neergelegd of vastgehouden om te kunnen opladen, dan kan dit ook aan de aansluiting in plaats van het snoer liggen. Wanneer dat zo is, dan is het gedekt.

Waarom SmartPhonePolis?

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade!

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is: wij garanderen een supersnelle reparatie of vervanging zodat jij binnen no-time weer kunt genieten van jouw mobiele telefoon, IPad of je laptop.

Zelfs je huidige apparaat kan nog verzekerd worden!

Smartphones, tablets en laptops die je niet bij aanschaf hebt verzekerd, kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Mits deze niet ouder zijn dan één jaar, en deze zowel geen schade vertonen als storingsvrij werken. Jouw kostbare apparaat is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft een goed gevoel.

Repareren gaat soepel en snel!

In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Indien je hierbij hulp nodig hebt, vertellen onze vriendelijke medewerkers je precies welke stappen je moet nemen. Tijdens de schademelding wordt aangegeven wat de verdere stappen zijn. Tevens heb je het voordeel dat je over iedere stap geïnformeerd wordt. Je bent dus altijd op de hoogte!

Met of zonder diefstal?

Bij Smartphonepolis mag je zelf weten of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper. Je kunt zelf bekijken wat dat in jouw specifieke situatie kost.

Verzekerd in drie stappen

 • 1

  Selecteer je product

 • 2

  Vul je gegevens in

 • 3

  Sluit je verzekering direct online af

Nu afsluiten

Wat zeggen klanten over ons?

» Voor mijn werk moet ik vaak op reis en dan wil je bereikbaar zijn. Laatst moest ik een paar dagen naar Barcelona. Een week voor vertrek m'n toestel laten vallen. Het scherm helemaal aan gruzelementen. Direct gebeld met SmartPhonePolis. Ik kon het toestel opsturen en had het na vier dagen alweer terug en kon met een gerust gevoel richting Barcelona. En dankzij mijn SmartPhonePolis hoefde ik niks te betalen. «

Hans (Den Bosch)

» Ik reis veel met het openbaar vervoer naar mijn werk. In de huidige dienstregeling heb ik niet altijd aansluiting bij het overstappen. Toen ik weer eens een sprintje moest trekken, viel mijn telefoon uit mijn zak. Naast een kapot scherm, ook de behuizing beschadigd, camera defect enzovoort. Ik heb mijn schade direct gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon ter reparatie opgestuurd. Bij het reparatiecentrum bleek al snel een Total Loss. Ik kreeg een vervangend toestel thuis gestuurd. De schade bleek geheel gedekt. Bedankt SmartPhonePolis. «

Marijke (Rotterdam)

» Tijdens koningsdag was ik met vrienden naar Amsterdam. Op een bepaald moment wil ik m’n iPhone uit m’n zak halen om een SMS’je te sturen. Blijk ik te zijn gerold. Natuurlijk direct naar de politie aangifte doen. Na thuiskomst m’n simkaart geblokkeerd en de diefstal online via smartphonepolis.nl gemeld. «

Thomas (Rehenen)

» Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, dus ik besloot nog snel een was te draaien. Helaas kwam ik er later pas achter dat ik mijn telefoon in mijn broekzak had laten zitten. Hartstikke dom! Ik heb de schade gemeld bij SmartPhonePolis en mijn telefoon meteen ter reparatie opgestuurd. Helaas heeft mijn telefoon de wasbeurt niet overleeft. Gelukkig kreeg ik wel snel van SmartPhonePolis een vervangend toestel thuis geleverd. «

Liesbeth (Amstelveen)

Samsung S10 verzekeren

Als trotse eigenaar van de nieuwe Samsung S10 wil je dat je telefoon het zo lang mogelijk goed doet. Het zou zonde zijn als er barsten in komen. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje. Iemand anders kan per ongeluk je telefoon laten vallen of er een glas water overheen gooien. Om er zeker van te zijn dat je die schade vergoed krijgt, kun je je Samsung S10 verzekeren. Met de aantrekkelijke verzekeringen van Smartphonepolis doe je dat zonder te veel te betalen.

Online je Samsung S10 verzekeren

Smartphonepolis.nl biedt je de mogelijkheid snel en wanneer je maar wilt, je Samsung S10 te verzekeren. Dat doe je via onze website. Daar kun je direct de polisvoorwaarden doorlezen en de verzekering afsluiten. Een bevestiging ontvang je per e-mail en je telefoon is meteen verzekerd. Alle verzekeringen zijn afgestemd op jouw model en jouw wensen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen je telefoon extra te verzekeren tegen diefstal. Dat is aan te raden bij de nieuwste modellen van Samsung, zoals de Samsung S10. Voor minder dan tien euro per maand ben je al volledig verzekerd tot maximaal vijf jaar na de aankoop van je telefoon.

Uitgebreide dekking

Via Smartphonepolis.nl verzeker je je Samsung S10 onder goede voorwaarden. Naast water- en valschade worden ook alle veel voorkomende defecten vergoed. Krijg je je telefoon van de provider maar werkt de antenne niet goed? Heb je problemen met het touchscreen? Alle reparatiekosten of vervanging van je telefoon worden gedekt met de verzekering van Smartphonepolis.nl. Hiermee sluit je de meest uitgebreide telefoonverzekering af, onder duidelijke voorwaarden. Je kiest bijvoorbeeld zelf of je verzekering diefstal dekt, of niet. Heb je al een telefoon en wil je deze alsnog verzekeren? Ook dat is geen enkel probleem.

Wat kun je zelf doen om schade te voorkomen?

Sommige schade is niet te voorkomen. Dat geldt natuurlijk voor fabricagefouten en schade die door een ander is veroorzaakt. Toch kun je zelf je telefoon ook beschermen. Koop een bijpassend hoesje en screenprotector aan voor je telefoon en voorkom waterschade. Gaat er toch iets mis en ben je verzekerd via Smartphonepolis.nl? Dan worden al je onkosten vergoed en ben je binnen no-time voorzien van een nieuwe, werkende telefoon via onze aangesloten reparateurs in heel Nederland.